Din „culisele” echipei de organizare a proiectului PR OUTLooK, ediția a VIII-a

    Cum e să privești în jur și să observi o mulțime de imagini și oameni diferiți? Da, știm, este un sentiment foarte plăcut, deoarece fiecare dintre cele două aspecte menționate ascund în spate o poveste și transmit o multitudine de emoții. Despre asta este vorba în PR OUTLooK. Despre ceea ce vrea fiecare om să transmită, despre felul în care împărtășește noțiuni cu ceilalți și, nu în ultimul rând, despre perspectiva pe care o are asupra fiecărei idei, pentru că știm cu toții că nu există idei bune și idei rele. De asemenea, fiind și un proiect cu tematică internațională, face ca lucrurile să fie privite într-o manieră unică și specială.

      Iată că a sosit și ediția a VIII-a a acestui proiect, o ediție ce se anunță memorabilă și în care creativitatea se întâlnește la fiecare pas. Toate aspectele sunt bine puse la punct și conturate de o echipă ce se completează perfect. Astfel, credem că este momentul să faci cunoștință cu ei și să afli mai multe amănunte ce țin de personalitatea lor.

      Pentru ca o echipă să comunice în cel mai bun mod și să păstreze o relație cât mai apropiată, este nevoie de un coordonator care să îi ghideze și să le stea la dispoziție mereu. Aici vorbim despre Octavian, o fire caldă și calculată, ce știe cum să planifice lucrurile și să ajungă la un numitor comun. De asemenea, ca acest eveniment să rămână impregnat mult timp în memoria voastră, a celor ce veți participa, dar și a celor ce ne urmăresc parcursul, trebuie să fie activitate pe fiecare secțiune.

Secțiunea de Relații Publice este reprezentată de patru membri voioși și cu idei mărețe. Bianca este fata care ne aduce zâmbetul pe buze și care se ocupă mereu de rezolvarea neclarităților. Persoana ce împărtășește cu noi ideile sale creative este Nicoleta, o fire spontană și pozitivă. Simțul estetic și bunul gust în materie de imagine și text sunt, în mod evident, aspectele ce îl caracterizează pe Codrin. Iar ultimul membru din această secțiune este Măriuca, fata ce stabilizează echipa și dă culoare cuvintelor.

Secțiunea de Resurse Umane vine perfect în completarea celei prezentate mai sus și este compusă din trei fete ce ne transmit multă voie bună. Calmul de care dă dovadă și bunele intenții ale Claudiei ajută la buna desfășurare a activităților. Despre Delia ce să spunem? Este persoana ce împarte zâmbete mereu și este acolo când ai nevoie de ea. Iar Iasmina, prin firea ei ușor boemă și bunul simț de care dispune, face ca atmosfera din timpul ședințelor să fie una plăcută.

Ultimii, dar nu cei din urmă, sunt membrii secțiunii de Strângere de Fonduri. Ei stau la baza evenimentului și pregătesc surprize frumoase pentru participanți. Denisa, prin firea ei determinată și optimistă, inspiră energie întregii echipe. Otilia este felul de persoană organizată și care știe exact ce vrea de la oameni. George, în schimb, este băiatul care nu spune „nu” sarcinilor și care găsește mereu alternative. Claudia dă dovadă de seriozitate și este documentată cu privire la orice detaliu, pentru ca evenimentul să fie unul de bun augur, iar stilul Iuliei, precum și ideile cu care ne încântă, fac ca etapele ce țin de organizare să pară mult mai ușoare.

Prin urmare, aceștia sunt omuleții ce vor să vă cunoască, să împărtășească cu voi experiențele proiectului și să vă introducă în universul PR OUTLooK. Îndreptați-vă toată atenția asupra lor și a demersurilor ce vor fi cu adevărat impresionante!

a

Publicitate