PR Tea de Iași

sigla-pr-tea

PR Tea de Iaşi reprezintă o întâlnire informală, bianuală, desfăsurată între studenţi şi doi specialişti din domeniul Comunicării şi al Relaţiilor Publice. Proiectul este organizat în parteneriat cu Librăria Cărturești din Iullius Mall și Palas Mall.

De ce PR Tea de Iași?

În Bucureşti, principalul motiv al apariţiei PR Tea este existenţa unor interpretări eronate despre activitatea specialiştilor din aria Relaţiilor Publice.

În zona Iaşului se adaugă alte motive, cum ar fi:

  • inexistenţa unei legături strânse între mediul business şi studenţii din domeniu – de obicei sunt angajaţi pe posturi care nu au legătură cu domeniul studiat;
  • studenții nu cunosc foarte multe informații despre specialiștii din domeniu din Iași;
  • cei care activează în domeniu nu ştiu despre activitatea academică a unor studenţi/masteranzi tineri, capabili şi talentaţi.

În fiecare ediţie încercăm să aducem specialişti din domeniu, tocmai pentru a rezolva aceste probleme. De asemenea, considerăm că este momentul să dăm şansa agenţiilor locale să se facă cunoscute în rândul studenţilor.

PR Tea de Iaşi încearcă să definească, să delimiteze domeniul Comunicării şi al Relaţiilor Publice şi să abordeze teme care vizează instrumentele şi tehnicile folosite în această arie de lucru. Mai mult, PR Tea de Iaşi înseamnă şi o întâlnire informală între studenţi şi specialiştii din mediul business pentru a se crea o legătură mai bine conturată între aceştia.

De-a lungul timpului, la PR Tea de Iaşi s-au abordat următoarele subiectele: „O viziune practică a Relaţiilor Publice”, „PR KIT-ul organizării de eveniment”, „PR online – acces la primul click”, „Strategii de creştere a valorii unui brand”, „PR de VIP”, „Cum e să lucrezi pentru marile branduri românești?”, „Comunicarea instituțională: provocări și constrângeri”, „Bestseller pe calea PR-ului”, „Blogul ca instrument de branding”,  „PR & Events – tips&tricks”, „Cum e să fii profesionist3”,  „Funvertising”, The UNTOLD music of the PR Tea” și ”Maniperseduction”.

Ediția a XVII-a a fost coordonată de Elena LUPU.

Ediția a XVIII-a a fost coordonată de Denisa IONICĂ.

fb-art   https://www.facebook.com/PrTeaDeIasi/?fref=ts

instagram-Logo-PNG-Transparent-Background-download https://www.instagram.com/prteadeiasi/

23915611_1658869327515741_6614273734357946266_n

afis

 

15-afis

14-afis

13-afis

12-afis

11-afis

10-afis

9-afis

8-afis

7-afis

6-afis

5-afis

4-afis

3-afis

2-afis

1-afis