Se apropie PR Tea de Iași!

395671_476765282391510_1575334900_n

După cum v-am obișnuit, lunile aprilie și mai sunt destinate unor proiecte dragi studenților, unde au ocazia să afle care sunt trendurile în materie de PR și publicitate, marketing și alte sfere adiacente. Dacă luna aprilie a fost luna atelierelor, sfârșitul primăverii ne invită la o nouă ediție PR Tea de Iași, la o sesiune de networking interesantă.

Soarele îndeamnă studenții să iasă din casă și să se încumete la o promenadă de mai care duce la Librăria Cărturești de la Palas Mall. Înconjurați de sute de cărți și de nenumărate sortimente de ceaiuri, pe 22 mai aroma cea mai pregnantă în librărie va fi aceea de relații publice.

Ceaiul se va servi în compania unor oameni dornici să împărtășească din experiența lor profesională și alături de minți curioase și spirite entuziaste, într-un decor pe care îl știm și ne place atât de mult. A noua ediție PR Tea de Iași aduce în discuție un subiect arzător, la ordinea zilei, un subiect despre care ar trebui să ia la cunoștință orice viitor specialist în PR și publicitate. Ne pregătim să-ți aducem aproape oameni care au călcat pe căile succesului, ca să ne împărtășească din experiența lor profesională.

Te invităm așadar, să iei parte la conturarea noului trend în PR și să afli cum se constituie blogul într-un intrument de creare a brandului personal.
Fie că ai blog, fie că nu, locul tău pe data de 22 mai la orele 19 este în Cărturești. În primul caz, vei afla cum poți să îți folosești mai eficient blogul; în al doilea caz, te vei convinge dacă să ai sau nu un blog este o mișcare isteață în contextul dezvoltării domeniului comunicării și relațiilor publice și în România.

Noi vom fi acolo. Sperăm că și tu!