Program special pentru Noaptea Muzeelor la Muzeul Literaturii Române Iași

macheta N M

Tradiția continuă și anul acesta: PRIME Iași merge la Noaptea Europeană a Muzeelor. Cu mic, cu mare, vom încerca să dăm preț de câteva ore timpul înapoi pentru ne bucura de momentele oferite de Muzeul Literaturii Române Iași (MLRI).

Pentru 18 Mai s-au pregătit multe activități care să ne facă vizita la muzee o experiență memorabilă, nu doar gratuită.  Și tu poți să ai parte de acestea între orele 19-24:00, la cele 6 muzee MLRI. Mai mult decât atât, în premieră, pentru ediția 2013, se deschid muzeele MLR din afara orașului Iași.

La muzeul „Vasile Pogor” te poți bucura de piese de teatru, concerte, târg de handmade-uri, atelier de creație plastică, precum și un Bal Mascat la care vei fi premiat consistent pentru originalitate.  Pe lista muzeului „Mihail Sadoveanu” se află un recital folk, audiții și vizionare de film. Muzeul „Mihai Codreanu” va organiza „Noaptea revistelor deschise”, totul pentru ca vizitatorii să se bucure de o noapte culturală de pomină.

Programul complet al evenimentului „Noaptea europeană a Muzeelor” poate fi consultat pe site: www.muzeulliteraturiiiasi.ro.

Reclame