Nou. Servicii pentru tineri şi pentru angajatori

În ziua de miercuri, 6 aprilie 2011, în sala „Aula Magna” a Universităţii „Petre Andrei” se va desfăşura „Seminarul Regional – Regiunea Nord-Est”, ca parte integrantă a proiectului „Campanie de Comunicare privind serviciile SPO oferite tinerilor şi angajatorilor”, organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Evenimentul va aduna reprezentanţi ai autorităţilor locale, studenţi, angajatori şi tineri aflaţi în căutarea unui loc de muncă precum şi reprezentanţi ai agenţiilor judeţene de reprezentare a forţei de muncă.

Proiectul „Campanie de comunicare privind serviciile SPO oferite tinerilor şi angajatorilor” este realizat în parteneriat cu trei companii naţionale şi are o durată de 24 de luni, obiectivul general fiind  creşterea gradului de vizibilitate a serviciilor ANOFM în rândul tinerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi în rândul angajatorilor, dar şi furnizarea de informaţii specifice cu privire la procesul de recrutare a forţei de muncă pe piaţa aplicată. Partenerii ANOFM la nivel naţional sînt S.C. System & Network Solutions S.R.L., S.C. DATA MEDIA S.R.L. şi S.C. Rusu&Borţun Consultanţă S.R.L.

Printre subiectele abordate în timpul Seminarului se vor număra: prezentarea proiectului şi a campaniei, a datelor statistice şi a problemelor din piaţa muncii în regiunea de Nord–Est, posibilie probleme în recrutarea forţei de muncă etc.

 

Probabil aţi mai văzut pe tv spoturile campaniei. Nouă ne este drag acesta:

http://www.youtube.com/watch?v=bW0v2ZodbYg