PR OUTLooK – Gold Series

Avem un cadou pentru voi! Aşa, fără un motiv anume! Doar pentru că suntem PRIME şi putem să facem lucrul acesta. Şi pentru a nu mai mări suspansul, vă dăruim un nou proiect marca PRIME Iaşi: PR OUTLooK – videoconferinţa ce asigură schimbul virtual de experienţă dintre România şi Statele Unite ale Americii, mai exact dintre 25 de studenţi ai secţiei de Comunicare şi Relaţii Publice şi specialiştii acestui domeniu de peste ocean. Invitatul acestei prime ediţii e nimeni altul decât James Grunig, profesor emerit al Universităţii din Maryland, în cadrul Departamentului de Comunicare.

Acesta a publicat peste 250 de articole, cărţi, capitole, lucrări ştiinţifice în această sferă şi a primit numeroase premii din partea Societăţii Americane pe Relaţii Publice şi Institutul de Cercetare în Relaţii Publice. Şi cum ne place să spunem: PRIME aduce SUA pe pământ ieşean pentru o ora şi jumătate de discuţii despre nivelul la care au ajuns să fie profesate relaţiile publice, despre diferenţa dintre modul în care acestea sunt percepute.

Pentru a vă putea bucura de surpriza noastra trebuie să vă grăbiţi să completaţi formular de înscriere şi trimiteţi-l pe proutlook@primeiasi.ro până la data de 25 noiembrie, ora 12:00. Cadoul se va desface miercuri, 25 noiembrie, ora 16:00, la sediul Bibliotecii Judeţene „Gh.Asachi” Iaşi, prin compartimentul American Corner Iaşi.

Echipa PR OUTLooK

Publicitate