Kadett ne susţine în ADventură!

Festivalul Concurs team ADventure se apropie uşor, uşor de final. La Gala de prezentare team ADventure studenţii se vor duela în strategii şi creativitate, iar cei mai buni vor câştiga.

IQads Kadett va fi acolo să premieze echipa care a rezolvat cel mai bine unul dintre cele 3 brief-uri, oferindu-le membrilor echipei 4 coduri de acces pentru testul IQads Kadett.

IQads Kadett este primul program de talent scouting pentru industria de marcomm. Organizat de IQads cu susţinerea Coca-Cola HBC Romania şi recomandat de IAA (International Advertising Association) Young Professionals, IQads Kadett este un program de identificare, selectare şi formare a tinerilor cu potenţial pentru a urma o carieră în marketing sau comunicare.

IQads_Kadett_logo_PRINT

Programul IQads Kadett presupune trei etape:
1. Testul de examinare, un test psihologic care identifică gradul de compatibilitate a tinerilor cu job-ul pe care şi l-au ales, iar dacă aceştia au fost admişi urmează:
2. Completarea CV-ului online, iar apoi
3. Dobândirea statutului de cadet IQads.

Beneficiile cadeţilor IQads:
• Dobândirea experienţei profesionale având dreptul de a se implica în activităţile desfăşurate pe platforma online a IQads Kadett sau în proiectele adiacente;
• Participarea la training-urile şi sesiunile de mentorat organizate periodic ca parte a proiectului; • Primirea de brief-uri şi teme de rezolvat pentru a-şi putea construi un portofoliu relevant de idei;
• Aplicarea pentru invitaţiile la evenimente de profil ale industriei, ce vor fi distribuite membrilor IQads Kadett;
• Aplicarea pentru una din bursele de training oferite anual în cadrul proiectului IQads Kadett;
• Reduceri la servicii şi produse partenere ale proiectului.

IQads Kadett te ajută la găsirea argumentelor potrivite pentru o carieră în marcomm!

Publicitate