PeRspective

Revista PeRspective – Numărul 8

Revista PeRspective, care poate fi numită și un ghid al specialistului în Comunicare, cuprinde articole scrise de membrii PRIME Iași, în principal din Departamentul de Relații Publice, dar și din celelalte departamente (Resurse Umane și Strângere de Fonduri). Tema numărului 8, în jurul căreia se învârte esența articolelor, este #REZIST. Un cuvânt aparent simplu, dar care ascunde multe perspective, interpretări diverse și care te poate duce cu gândul la mai multe subiecte: rezistența psihologică, fizică, a creativității, a unor branduri consacrate sau chiar rezistența românilor din perioada protestelor de anul acesta.

Editorialul revine mereu unui membru alumni, care redă cu entuziasm opinia sa despre tema aleasă. Anul acesta, a fost redactat de Alina AXANE, Marketing Consultant și membru fondator PRIME Iași. De asemenea, am invitat să ne „vorbească” despre creativitatea ieșeană un specialist în Comunicare de care ne-am apropiat în ultimul an, și anume Oana NĂVODARU, Director de Creație la agenția Încotro. Cele 2 interviuri care se regăsesc în paginile revistei sunt cu domnișoara profesor Ioana GRANCEA, care ne povestește despre experiența de la Catedra de Comunicare și Relații Publice și cu Sebastian OLAR, Group Creative Director la Publicis România, care ne dezvăluie parcursul unei idei creative de la client până la implementare.

Vă urăm lectură plăcută și dorim ca tema de anul acesta să vă poarte gândul în Universul pe care l-am creat special pentru cititorii noștri!

Răsfoiți revista PeRspective nr. 8 – aici!

 

Revista PeRspective – Numărul 7

Revista PeRpective reprezintă suma tuturor eforturilor Departamentului de PR. Prin aceasta, am dorit sa redăm cât mai veridic viziunea despre viața studentului de la CRP și a domeniului aferent. Am ajuns la numărul 7 și ne bucurăm să vedem produsul finit, palpabil. Orizontul studentului la CRP nu pare foarte mare, ba chiar parcă e un miraj. Aici intervine revista noastră, fiind ghidul tânărului timid și neștiutor, dornic să profeseze în acest domeniu.

PerRspective „made from scratch” nu e un lucru ușor de făcut. Dar nu imposibil. Cred că lucrul care ne motivează este pasiunea pentru PR și Comunicare, dar și dorința de a arata că noi putem să ducem ceva la capăt. În fiecare an, la începutul lui martie, începem să punem lucrurile în mișcare: facem un plan de redactare, căutăm o temă interesantă, diferită de la an la an și mobilizăm membrii să scrie. Apoi urmează să le corectăm prin formarea unor comisii de corectare și finalizarea cuprinsului. Editorialul revine mereu unui membru alumni PRIME Iași, care redă cu aceeași emoție retrospectiva sa. Ultima etapă revine graphic designerului, cea de a plasa articolele în layoutul revistei.

Dacă anul trecut tema a fost ethnic meets modern, la această ediție am ales Consumerismul. Plăcere și condamnare. Vă urăm lectură plăcută și dorim să vă creați voi propriile perspective asupra acestui domeniu efervescent și mereu incitant.

Vă invităm să răsfoiți revista PeRspective nr. 7 – aici!

Revista PeRspective – Numărul 6

Revista cu numărul 6 a întâmpinat începutul anului 2015 cu același entuziasm și pasiune pentru domeniul Relațiilor Publice și Comunicare. Design-ul a fost îmbunătățit, dar fără sa diminueze din personalitatea revistei de-a lungul timpului. De acum, cititul se îmbină cu estetica, iar fiecare ediție pornește cu o temă diferită ce cuprinde aspecte ale PR-ului și advertising-ul. Vouă, cititorilor prezenți în fluxul digital, vă dedicăm articolele ce surprind pasiunea pentru acest domeniu și va dorim lectura lină. Tema acestei ediții este „Ethnic meets modern”, unde veți descoperi păreri despre diversitatea culturala. Vă invităm să răsfoiți revista PeRspective nr. 6 – aici!

Revista PeRspective – Numărul 5

Cea de-a V-a ediție stă sub un design nou, aerisit, contemporan și creativ. Pentru tine, cititorule pasionat de bucătăria Relațiilor Publice, avem niscaiva întrebări pentru tine. Te-ai gândit ce atuuri ar trebui să deţină un expert în comunicare? Cum ar trebui să fie ţinuta care să-ţi ofere un aer stilat în cariera de PR? Ce secrete ascund cele mai impunătoare branduri de pe piaţă? PeRspective găzduieste o întreagă colecţie de articole variate şi cuprinzătoare, menite să te inspire şi să-ţi stărnească interesul. Am pătruns în catredra Faculatăţii de Comunicare şi Relaţii Publice şi direct de la sursă, am aflat cum este să împărtăşeşti pasiunea pentru Relaţiile Publice cu studenţii de azi, PR-iştii de mâine.

Răsfoiește revista aici și scrie-ne sugestiile tale pentru numerele viitoare!

Revista PeRspective – Numărul 4

Numărul 4 al revistei  PeRspective vine să încununeze cinci ani de existență PRIME. Timp în care am învățat de la profesioniști și de la noi toți, prieteni și tineri mânați de dorința reușitei. Tot ce înseamnă PRIME în suflet și în studenția noastră am așternut pe aceste pagini, ca într-un jurnal, tot ceea ce ne-a marcat pe noi și ne-a ajutat să creștem. Atât cât să ne dorim să fim mai buni!

Revista PeRspective – Numărul 3

În anul ce-a trecut, voluntarii albaștri nu au pierdut vremea. Dimpotrivă, s-au adunat cu mic cu mare, și-au  suflecat mânecile și s-au apucat de treabă. Încet, încet s-au perfecționat în a mânui condeiul, au muncit din greu, căutând muze pretutindeni, totul pentru a da contur unei reviste pe care deja o cunoașteți. Știm că așteptați cu nerăbdare PeRspectivele din această toamnă, astfel încât echipa PRIME Iași vă prezintă al treilea număr marca „Oferite de noi, valorificate de tine”. Sperăm să vă placă și de această dată și așteptăm cu nerăbdare impresiile voastre.

Aici puteți răsfoi si descărca revista. 

Vă dorim lectură plăcută!

Revista PeRspective – Numărul 2

După o muncă depusă de aproape un an, cu noroc şi ghinion, cu sare şi piper, cu plăcerea de a crea ceva nou, cu ambiţie şi seriozitate (…şi lista poate continua) gândurile scrise de oamenii noştri s-au prins în hora celor „Oferite de noi, valorificate de tine”.

Da, aţi ghicit: am lansat cel de-al doilea număr al revistei „PeRspective”, un proiect conceput de către Departamentul de Relaţii Publice al organizaţiei PRIME Iaşi, recomandat tuturor celor care ne urmăresc şi care vor să ne cunoască mai bine.

Puteţi răsfoi revista aici.

Sperăm să vă placă şi de această dată şi să aşteptaţi cu nerăbdare cel de-al treilea număr.

Revista PeRspective – Numărul 1

Te simți fresh, abia scos dintre literele tocite ale tastaturii și din ideile atâtor tineri dornici de aventură pe plan profesional? Hmmm, poate ca așa mă și consider! Sunt abia la primul număr, învăț să merg din fișier în fișier, încerc să gânguresc pentru a trezi rezonanţa ce-ți va mângâia curiozitatea și să deschid ochii. Da, caut PeRspective!

Tocmai m-am îmbracat în format electronic pentru a debuta, pentru a fi o debutantă pe gustul tuturor, actualizată prin faptul că vin Din Prezent, picantă pentru că am fost la Cules de PeRe pentru a aduce savoare, personalizată fiindcă am ademenit cuvintele altora și mai ales emoțile unui început.

Am răsfoit, am vizionat, am lecturat, m-am conformat pentru a rămâne light, ușor de digerat la orice oră și pe orice perspectivă, m-am născut din pana unei organizații pentru a veni în sprijinul tău! Acceseză-ți cugetul. Mă poţi răsfoi intrând AICI sau mă poţi downloada în format pdf de AICI și mă vei descoperi așa cum sunt, cum vin în întâmpinarea ta, dragă student, cu retina deja captată în cautarea unei perspective! Ai ghicit! sunt revistă, PeRspective mă numesc, am luat ființă în luna lui martie ( concepută în pești, finalizată în berbec), sunt sub tutela celor de la PRIME Iași, acopăr secțiunea de la Comunicare și Relatii Publice și nu numai!

Abia aștept să cresc! Vrei să mă ajuți? Cunoaște odată cu mine, întâlnește odată cu mine oameni noi, personalități, ia pulsul lunar domeniului de Relații Publice și Comunicare din Iași, din țară și nu doar atât! Actualizează-te, informează-te, fii pro sau contra, argumentează, gustă și experimentează! Împreună devenim relaționiști… cu alte perspective…