Start înscrieri PR Tea de Iaşi

              PR Tea de Iași este aici! Începutul lunii decembrie marchează desfășurarea celei de-a XII – a ediții, în același cadru de poveste în care v-am obișnuit – Librăria Cărturești, din cadrul Palas Mall, alături de același ceai deosebit cu aromă de PR.

Invitatul special al acestei ediții este Adrian SERGHIE – spirit tânăr și creativ, care va da contur celor mai îndrăznețe idei și va învălui în culoare și cunoaștere toate întrebările și nelămuririle noastre. Avându-l alături pe entuziastul fotograf, graphic designer și ilustrator, dezbaterea unei teme precum Designul produselor publicitare se anunță a fi o adevărată provocare și un bun prilej de a descoperi de la creatorul însuși, care este drumul parcurs de produsele publicitare de la formarea ideii și proiectarea pe o foaie în forma sa cea mai simplă, până la momentul în care aceasta prinde viață și ia contact pentru întâia oară cu publicul țintă.

Pentru pasionații de publicitate, pentru cei fascinați de design și culoare, pentru cei care se întreabă cum poți pune în imagini o idee de pe hârtie sau pentru cei care își doresc pur și simplu să înțeleagă îndeaproape procesul de creație al produselor publicitare, această ediție PR Tea de Iași va fi una de neuitat.

Pentru a nu o rata, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de aici, să adresezi una dintre cele mai bune întrebări speaker-ului și să ocupi unul dintre cele 30 de locuri disponibile. După ce ai făcut acestea, noi te așteptăm pe data de 3 decembrie, la ora 18:00 să ne lăsăm purtați împreună, preț de două ore, prin fascinanta lume a designului publicitar.

Te așteptăm!

Cover inscrieri copy