PRIME Iaşi în ceas aniversar! 4 ani de voluntariat albastru!

Imaginaţi-vă că este ziua voastră de naştere. Cum vă simţiţi? Grozav, magnific, nu-i aşa? Fericirea este cuvântul zilei!

Aşa se simte PRIME Iaşi! Şi nu doar o zi pe an, ci o săptămână pe an! Luna decembrie este specială pentru voluntariatul albastru pentru că mai adăugăm încă un anişor la certificatul nostru de naştere, încă un an în portofoliul proiectelor destinate studenţilor la Comunicare şi Relaţii Publice!

Am început săptămâna aniversară cu o expoziţie la care aţi putut să vă reamintiţi proiectele marca PRIME Iaşi din 2010. De asemenea, expoziţia acestui an v-a făcut cunoştinţă cu membrii organizaţiei care v-au împărtăşit gândurile lor calde despre munca în PRIME Iaşi. Ne-aţi bucurat enorm în acest an! Da, voi, vizitatorii expoziţiei, ne-aţi bucurat enorm! Aţi aruncat un ochi la materialele de promovare ale proiectelor din acest an, aţi aruncat un ochi pe panoul membrilor PRIME Iaşi şi, nu în ultimul rând, aţi aşternut pe hârtie urările şi gandurile voastre frumoase pentru noi! Vă mulţumim! Vă mulţumim că vă bucuraţi de proiectele noastre şi că în ceas aniversar aţi fost alături de noi şi aţi aşternut urările voastre să rămână mărturie că PRIME Iaşi creşte frumos de la un an la altul!

Nu v-am uitat pe voi, beneficiarii proiectelor PRIME Iaşi şi nu i-am uitat nici pe domnii profesori ai Catedrei de Comunicare şi Relaţii Publice care ne ajută pentru ca activitatea organizaţiei să aibă un happy end. În seara de 9 decembrie, în Corpul R al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, ne-am prezentat în faţa catedrei proiectele acestui an, noul board şi, de asemenea, membrii departamentelor: Relaţii Publice, Resurse Umane şi Strângere de Fonduri.

Eiii! Oare se poate aniversare fără petrecere? Şi nu orice petrecere! Sâmbătă seara, pe 11 decembrie, am sărbătorit cum se cuvine 4 ani de PRIME Iaşi! Cinci coordonate ne ghidează în fiecare an: petrecere tematică, alumnizări, Secret Friend,  salată de fructe şi tort!

În acest an, cinci persoane au primit titlul de membru alumni, adică au câştigat PRIMEPOTUL: Maria Andreea Galan (Departamentul de Relaţii Publice), Mihaela Moisa (Departamentul de Strângere de Fonduri),  Andreea Huşanu (coordonator Departamentul de Resurse Umane 2009-2010), Elena Pribeagu (coordonator Departamentul de Strângere de Fonduri 2009-2010), Andreea Istrate (Preşedinte PRIME Iaşi 2009-2010). Le mulţumim celor cinci membri care au devenit Alumni pentru implicarea lor şi pentru felul în care au ajutat organizaţia să crească!

PRIME Iaşi înseamnă muncă, dedicare, pasiune, prietenie, perseverenţă, voluntariat albastru! La mulţi ani, PRIME Iaşi!