Esențe PR Tea-iste

CollageMaker_20180406_011106943

 

După ce ultimul strop de zăpadă dispare şi soarele începe să mângâie pământul, primele ramuri înmugurite ne dau acea rază de speranţă de care avem nevoie pentru a realiza cele mai frumoase și creative lucruri. Vremea călduroasă de afară ne reunește asemenea florilor din coroana bogată a cireşului. Pe un drum presărat cu petale parfumate ne avântăm cu mult entuziasm și creativitate, în realizarea celei de-a XIX-a ediții a proiectului PR Tea de Iași. Așadar, haideți să cunoaștem omuleții care sunt nerăbdători să vă întâlnească.

Acest proiect nu s-ar putea realiza fără un coordonator de nădejde. Omul de bază al proiectului, Claudia, este mereu acolo pentru a ne ghida în activitățile noastre. Cu personalitatea ei debordantă și colorată, ea ne aduce mereu aproape și ne îndrumă la fiecare pas.

Când vorbim despre relațiile interumane, omuleții de pe secțiunea de Resurse Umane sunt cei care încearcă mereu să creeze o bună comunicare la nivelul echipei. Din dorința de a aduce în fiecare zi un zâmbet pe chipul oamenilor, Denisa Bordea este persoana care nu încetează niciodată să fie veselă și să le transmită oamenilor un gând bun. Când vine vorba de a empatiza cu cei din jur, Andreea este cea care îți vine mereu în ajutor cu un sfat. Te poți baza oricând pe ea, iar încurajările dânsei te fac mereu să îți recapeţi forțele și să mergi mai departe. Cu o energie pozitivă și idei creative care mai de care, Iasmina este omul care te ajută să îți reîncarci bateriile atunci când simți că ești epuizat. Partea pragmatică a secțiunii de Resurse Umane este Denisa Ionică. Aceasta este mereu acolo să te aducă cu picioarele pe pământ, atunci când abundenţa de idei creative te face să îți iei zborul.

Cuvintele frumoase și creativitatea sunt întâlnite la orice pas în cadrul secțiunii de Relații Publice. Caracterizată de gingășie și bun gust, Aura este persoana care ne încântă văzul și auzul cu textele și cuvintele ei frumos scrise și rostite. ,,Noutatea” și ,,inovația” sunt cuvintele ce i se potrivesc ca o mănușă Oanei, persoana care transpune în imagini toate ideile noastre. În încercarea de a descoperi mereu ceva nou, Claudia este o fire veselă și plină de energie, ce nu se oprește niciodată din a oferi tot ceea ce este mai bun prin creațiile sale. Cristina este persoana cu un simț organizatoric dezvoltat și cu o armonie de culori ce gravitează în jurul ideilor sale. Devotamentul și pasiunea sa își lasă mereu amprenta asupra a ceea ce realizează. Francesca este persoana căreia îi plac provocările și își dorește să încerce mereu lucruri noi. O fire spontană de fel, aceasta destinde mereu atmosfera ședințelor cu glumele ei.

Secțiunea de Strângere de Fonduri este caracterizată de organizare la cel mai înalt nivel. Fetele de pe această secțiune, cinci la număr, se află mereu în căutarea unor noi parteneri pentru a realiza o ediție cât mai ,,bogată” a proiectului. Cea care ne animează zilele prin veselia pe care o radiază este Otilia. O fire atentă la detalii, dă tot ceea ce este mai bun atunci când își ia un angajament. Miruna este persoana care nu încetează niciodată să ţintească cât mai sus și să își scoată în valoare calitățile prețioase. Cu un simț estetic dezvoltat, Melania este persoana care îmbină cel mai bine ideile creative cu abilitățile sale de fundraiser. Mirela este o fire sinceră, căreia îi place să spună lucrurilor pe nume. Atunci când își propune ceva, nu se lasă până ce nu va obține acel lucru. Georgiana este persoana care își trăiește viața ca și cum orice minut ar putea fi ultimul. Pune suflet în ceea ce face și nu își lasă coechipierii la greu.

Prin urmare, ei sunt omuleții care ard de nerăbdare să vă cunoască și să împărtășească experiența PR Tea cu voi. Fiți pe fază! Urmăriți-ne la fiecare pas, iar noi îți promitem că vei avea parte de una dintre cele mai tari experiențe din studenția ta.

Publicitate