Capitole din familia PRIME Iași

IMG_5757Noul an ne vrea împreună, iar începuturile alături de oamenii dragi sunt cele mai frumoase. Astfel, se apropie cu pași repezi cel de-al doilea teambuilding. Este momentul în care să-ți faci prieteni devine scopul fiecărei zi.

Suntem o echipă formată din nouă fete și un singur băiat și ne dorim ca această „fugă” spre liniște să fie una memorabilă. Pentru asta, echipa este coordonată de Francesca: un om atent la detalii și la fericirea celor din jur, aceasta are grijă ca totul să fie de pus în „cutiuța cu amintiri”.

Niciun proiect nu poate fi realizat fără membrii departamentului de Resurse Umane, întrucât atunci când vine vorba de oameni, ei sunt cei mai pricepuți. Cu dorința de a lega prietenii și de a-i reda fiecăruia zâmbetul, Oxana este persoana pe care te poți baza în orice moment. Sfaturile și încurajările ei te fac să-ți recapeți ușor puterile. Este omul inimii! Tot despre sentimente vorbim și când ne gândim la Denisa, sensibilitatea și tandrețea o descriu întocmai. Oricând îți poate face ziua mai bună cu zâmbetul ei. Andreea este deschiderea spre nou, ideile sale fiind legate constant de binele celor din jur. Ea caută să cunoască ce se află în interiorul fiecăruia și orice pas făcut pentru ea este apropierea spre reușită. Deși este singurul băiat din echipă, Alexandru nu se lasă mai prejos și dă dovadă de putere. Sociabil din fire, are mulți oameni în jur ce se bazează pe sfaturile lui, iar glumele sale, sunt doza de bună dispoziție din fiecare zi.

Când vine vorba de partea materială a unui proiect, cei din departamentul Strângere de Fonduri își ancorează abilitățile în organizarea unui teambuilding reușit. Otilia alege să își ducă întotdeuna ideile la bun sfârșit, iar buna dezvoltare a capacității ei de convingere, o transformă în omul potrivit oricărei discuții. Se spune că nimic nu te poate face să renunți atunci când îți dorești ceva cu adevărat. Mirela ne-a demonstrat acest lucru și a devenit evidentă poziția ei în această echipă. Georgiana reprezintă devotamentul: claritatea prin care transmite informațiile te fac să accepți orice propunere.

Creativitatea și imaginația sunt de partea celor din departamentul de Relații Publice. Cele două fete ale noastre, Ioana și Aura, jonglează vorbele, iar fiecare aliniere a cuvintelor devine o poveste.

Încă mai există oameni frumoși, iar amintirile sunt hrană pentru suflet.

Reclame