Body Line crede în studenți

Curând, studenții vor intra în sesiune și vor veni nopțile nedormite, cafeaua băută în exces și cele trei mese recomandate pe zi, care se vor converti într-un covrig. Organismul lor,care după ce s-a bucurat de cozonac, sucuri și dulciuri de Sărbători, este speriat că nu va primi mai nimic.

Studenții chiar au un program haotic și spun asta în cunoștință de cauză. Nu reușesc să-și organizeze timpul, rezervând pentru activitățile dintr-o zi câte două ore: două ore de curs, două ore de seminar, două ore de pauză și două ore de somn. Atunci când au timp liber, preferă imediat să stea în fața laptopului, să urmărească serialul preferat, în timp ce ronțăie ceva nesănătos de bun. Deși nu toți procedează așa, puțini sunt cei care fac mișcare și au grijă de corpul lor.

Sălile de sport au abonamente speciale pentru studenți, pentru a-i încuraja să aibă un mod de viață mai sănătos. Astfel de abonamente propune și Body Line Gym, cea mai nouă sală de fitness din Iași. Acesta este locul unde durerea de la exercițiile fizice este domolită de răsfăț, venind în întâmpinarea clienților cu: Fitness, Cardio, Power Plate, Body Plump și Step Aerobic, dar și cu: saună, saună cu infraroșu, baie turcească și remodelare corporală. Sala de fitness are o suprafață foarte mare, existând și un bar sportiv, dușuri, vestiare, seifuri și un personal calificat.

Body Line Gym propune activități diverse, prin urmare au o diversitate de clienți. Din acest motiv, personalul are grijă să nu reînnoiască abonamentele celor care au un comportament neadecvat, atmosfera fiind una plăcută pentru desfășurarea activităților. Programul din timpul săptămânii, de la prima oră a dimineții, până la miezul nopții, îți permite să rezervi două ore și pentru a merge la sală. „Nu am timp” trebuie să dispară și, astfel, studenții vor reuși să învețe, să doarmă, să se distreze, dar și să aibă grijă de propriul corp.

Dorim să mulțumim, pe această cale, Body Line Gym pentru sprijinul acordat în cadrul ediției a XVIII-a a proiectului PR Tea de Iași!

26113952_2005688996356818_530414576056144961_n

Reclame