Secretul unui dans plin de pasiune

Tangoul, unul dintre cele mai pasionale stiluri de dans, poate fi descris în trei cuvinte: minte, trup și suflet. Chimia dintre doi dansatori de tango este atât de evidentă, încât ți-ai dori să afli și tu secretul. Ambii parteneri își unesc mintea pentru a seduce, își folosesc sufletul pentru a arăta pasiunea prin trupul lor și strălucesc în fața spectatorilor la finalul actului artistic.

Întotdeauna oamenii își vor dori să impresioneze, iar tangoul poate fi unul din acele elemente spectaculoase. Astfel, trebuie să găsești curajul de a învăța acest stil de dans. Evenimentul PR Tea de Iași, ediția a XVIII-a, a oferit participanților ocazia de a cunoaște tangoul și de a avea curaj pentru a testa noi experiențe, prin vouchere la Atelierul de Tango.

Așadar, noi am dezvăluit publicului nostru locul unde se poate afla secretul chimiei dintre doi parteneri. Locația reprezintă o școală de dans cu specific, ce are ca și misiune învățarea dansului, însă prin el cursanții își pot descoperi corpul și se pot menține fizic într-un mod foarte plăcut. Această școală este înființată cu scopul de a aduce tangoul argentinian și la noi în oraș, oferindu-le clienților ore de curs cu instructori specializați în domeniu.

Cu această ocazie, le mulțumim celor de la Atelierul de Tango pentru colaborare și că au oferit șansa participanților noștri de a încerca modalități noi de a impresiona prin tandrețe și eleganță!

23915754_1541107122636740_7573973127320423735_n

Reclame