Un loc ce conturează povești

Shamrock Inn este o pensiune-restaurant realizată din pasiunea Ioanei SAVA, care manageriază localul și din dedicarea de care dă dovadă Bogdan CHIRIAC în prepararea celor mai bune feluri de mâncare pentru meniul restaurantului. Conceptul din spatele Shamrock Inn este acela de „loc de poveste”, realizat atât prin priveliștea asupra orașului, conferită de amplasarea pe colina Bucium, cât și prin ambianța localului conturată de muzica plăcută, șemineul și decorațiile de Crăciun. Însă, probabil cele mai importante sunt amabilitatea și bunăvoința personalului, care sunt mereu prezenți pentru a satisface și cele mai mari exigențe.

Frumusețea localului este conferită pe de-o parte de atmosfera intimă, preparatele culinare excepționale și receptivitatea angajaților, iar pe de altă parte de locația retrasă, departe de aglomerația urbană, potrivită familiilor cu copii, care se pot distra în locul de joacă special amenajat.

Echipa Shamrock Inn oferă și consiliere în vederea realizării celei mai reușite petreceri, de la zile de naștere, nunți și botezuri, petreceri tematice, precum cea tradițională de 1 decembrie, până la Aniversarea PRIME Iași. Pe lângă aceste servicii, Pensiunea-Restaurant reprezintă un loc perfect de odihnă pentru cei ce își doresc să facă o escapadă în afara orașului.

Cu sprijinul Shamrock Inn am făcut ca ediția cu numărul XI a Aniversării PRIME Iași să fie una la care să te gândești cu drag, așa că pentru aceasta le mulțumim din inimă. Le dorim cât mai multe evenimente reușite și colaborări frumoase pe viitor!

_MG_6887

 

 

Reclame