Ediție înfrumusețată de Avon

Se apropie Crăciunul și curând va ninge cu multe cadouri. Până să le oferim celor dragi, trecem printr-un întreg proces de căutare. Nu ne mai bucurăm de acel sentiment specific perioadei, ci devenim stresați că nu avem timp să găsim cadourile perfecte. Când vine, însă, vorba de cumpărat cadouri pentru femeile din viața noastră, fie ea mamă, soră, prietenă sau iubită, lucrurile se complică. Vrei să-i faci dimineața de Crăciun mai frumoasă, dar cum ai putea altfel, fără ajutorul acordat de Avon, compania care a înfrumusețat, nu doar clipe, ci viața a milioane de femei?

Pe lângă faptul că este o afacere imensă din industria cosmeticelor și unul dintre cele mai cunoscute și respectate branduri din lume, este și cea mai mare companie de vânzări directe din toate domeniile. În anul 2002, Avon a devenit liderul pe piața cosmeticelor din România, femeile din țara noastră alegând produse de calitate. Acesta a ajutat, totodată, femeile să-și câștige independența financiară și să lupte împotriva cancerului la sân și a violenței domestice.

După ce ai aflat toate acestea, îți poți pune toată încrederea în această companie. Aici vei găsi cadoul perfect datorită diversității produselor pe care le comercializează, de la produse cosmetice, la jucării, toate menite să aducă bucurii femeilor de pretutindeni. Dacă nu ai un catalog fizic, nu este nicio problemă, pentru că poți accesa site-ul lor, iar dacă îți cade internetul fix când să plasezi comanda, stai fără grijă. Din anul 2008 se pot comanda produse Avon printr-un singur SMS. Ei dau dovadă de profesionalism, iar tu vei da dovadă de atenție la detalii față de femeile din viața ta.

Astfel, dorim să mulțumim pe această cale companiei Avon pentru că ne-au înfrumusețat ediția a XVIII-a a proiectului PR Tea de Iași!

25396184_1200448496759092_4897432847215545961_n

Reclame