O nouă oportunitate pentru un stil de viață sănătos

După cum bine se știe, secolul 21 este supranumit „secolul vitezei”, deoarece toți ne aflăm zi de zi într-o alergătură continuă. Ne dorim să facem cât mai multe lucruri și să avem rezultate pe plan profesional, însă ar trebui, din când în când, să facem câte o pauză și să ne delectăm cu alte activități ce contribuie la starea noastră fizică. Fără sănătate și condiție fizică, nimic nu poate fi dus la bun sfârșit.

În cadrul evenimentului nostru, s-au împărțit premii participanților în funcție de creativitatea și interacțiunea lor cu speaker-ul. Printre premii s-au aflat vouchere oferite de Club D Iași. Acestea reprezintă o nouă oportunitate pentru cei care doresc să aibă un stil de viață sănătos, dar, totodată, reprezintă și un impuls pentru cei mai puțin activi pe această parte.

Club D Iași este una din cele mai moderne săli de fitness, dedicată în exclusivitate femeilor. Această sală este concepută pentru a veni în ajutorul celor care doresc să scape de kilogramele în plus, dar și pentru cele care doresc să-și mențină condiția fizică. De asemenea, vă îndrumă să adoptați o alimentație corectă și sănătoasă.

Nouă, celor din organizare, ne rămâne doar să le mulțumim pentru sprijinul acordat din cadrul acestei ediții!

IMG-20171218-WA0000

Reclame