Proiectul recrutări XI a ajuns la final

IMG_1211[1]

PRIME Iași a sărbătorit anul acesta Ziua României cum nu se putea mai bine, printr-un teambuilding cu noua echipă. După o perioadă lungă de recrutări, putem spune că familia PRIME are în sfârșit membri noi ce trebuie integrați. Teambuildingul din această iarnă a avut loc la Oglinzi, Târgu Neamț, în weekendul 1 – 3 decembrie. Până să ajungem la destinație, nerăbdarea de a ne cunoaște mai bine, a făcut ca activitățile să înceapă încă din gara din Pașcani. Drumul a fost o întreagă aventură atât în gară, cât și în tren. Ajunși în Târgu Neamț, am fost întâmpinați de fulgii jucăuși de nea, care până dimineață și-au făcut de cap, conturând imaginea unui peisaj de poveste.

Tema acestui teambuilding a fost „BRAND NEW PRIME”, iar trainerul nostru, Simona BĂLAN, a reușit să ne capteze atenția printr-o mulțime de jocuri și chiar cu un workshop despre „Brandul Personal cu un networking strategic”. Simona este alumna PRIME Iași și, după cum chiar ea a spus, s-a adaptat cu ușurință și s-a simțit bine alături de noi. Pe lângă workshop, am avut parte de activități în echipă, competitivitatea făcându-și ușor simțită prezența. Provocările pe care le-am putut împărtăși pe site-urile de socializare au fost aspecte ce ne-au unit și ne-au făcut să ne cunoaștem între noi, bobocii și cei mai mari. Toate acestea ne-au surprins în diferite moduri, am realizat cât este de importantă încrederea, chiar și în cei mai mici și că aparențele înșală. După sesiunile de activități, oboseala nu-și făcuse apariția, așa că ne-am bucurat de petrecere până târziu, atât în prima, cât și în cea de-a doua seară.

Timpul s-a scurs cât ai pocni din degete, iar după terminarea acestor zile ne-am oferit feedback, atât despre cele întâmplate, cât și pentru fiecare omuleț în parte. Acesta a avut un scop constructiv, care a sintetizat foarte bine amintirile și tot ceea ce am reușit să învățăm din această experiență. Plecarea spre casă a încolțit în sufletul nostru dorința de a avea parte de un nou teambuilding cât de curând și de a ne uni și mai tare echipa.

Cu alte cuvinte, suntem gata pentru o nouă aventură în anul ce va urma, care sperăm că ne va oferi experiențe de neuitat.

IMG_1283[1]

Reclame