11 ani de PRIME

24898994_1625166890907738_673775773_n

 

Tic-tac!
Ce inseamnă timpul? El are diferite semnificații și, de la o persoană la alta, poate însemna: experiență, amintiri, dezvoltare și schimbare, timpul pierdut în stația de autobuz, timpul petrecut cu cei dragi sau timpurile copilăriei.

Timpul trece şi fiecare zi ne aduce mai aproape de evenimentul nostru drag și mult așteptat, cea de-a XI-a Aniversare PRIME Iași. Este cea mai de preț resursă, iar noi, ca de fiecare dată, încercăm să valorificăm fiecare moment și să creăm un eveniment unic, de neuitat. “It’s PRIME o’clock” este conceptul ales anul acesta pentru Aniversarea celor 11 ani de activitate a organizației. De ce? Pentru că este momentul ca PRIME să ia o mică pauză de la muncă și să privească spre realizările sale, să recunoască voluntarii care și-au lăsat o amprentă aici, să sărbătorească și să aprecieze timpul. Pentru că acesta înseamnă evoluție, schimbare, dezvoltare, iar organizația evoluează prin oamenii care cresc și ei la rândul lor aici. Pentru că acesta înseamnă autodepășire și am devenit mai siguri, mai serioși, mai pregătiți. Acum e timpul să arătăm asta!

Timpul înseamnă și acumulări de experiență dobândite prin muncă, prin voluntariat și implicare, presărate, bineînțeles, cu multe amintiri. Pentru a ne gândi la viitor, la ceea ce ne așteaptă, trebuie să privim și în spate, să apreciem fiecare minut și zi, să ne bucurăm de ce am realizat până în prezent și ce am lăsat, fie că sunt proiectele realizate, oamenii dedicați sau amintirile frumoase.

Este timpul pentru PRIME Iași! Prin seriozitatea, creativitatea, implicarea activă și organizarea cu care v-a obișnuit asociația de-a lungul timpului la orice eveniment și proiect, ne dorim ca această Aniversare să nu fie mai prejos și să fie un moment de neuitat atât pentru membrii noștri, cât și pentru invitați. Deşi compusă majoritar din bobocei, dinamismul şi energia sunt nelipsite in echipa noastră de nota 11 care își dă silința să creeze ceva frumos. Sperăm să fim în număr cât mai mare pentru Aniversarea celor 11 ani frumoși de activitate ai asociației.

 

 

 

 

 

Reclame