Portret de boboc PRIME

24251883_1881793121848249_1520474563_n

Eu sunt Ștefania. O exploratoare a vieții care crede că în fiecare dintre noi există lucruri minunate ce merită descoperite. Studentă la Comunicare și Relații Publice în primul an şi proaspăt voluntar într-o asociație studențească. Sunt boboc în Departamentul de Relații Publice din PRIME Iași și, deși fac parte de puțin timp din această familie, m-am implicat în organizarea unui proiect, PR Tea de Iași, ce e în curs de desfășurare.

De câțiva ani, am descoperit două pasiuni pe care mi-am dorit să le pot dezvolta: scrisul și advertisingul. Am devenit fascinată de organizarea de evenimente, promovarea unor produse, a unor oameni și de mass-media. E minunat să fii înconjurat tot timpul de persoane și să legi relații în diferite domenii. Motivul care m-a determinat să intru în această asociație a fost schimbarea. Simțeam nevoia unei schimbări și am decis să ies din zona mea de confort. Îmi doream ceva nou care să-mi placă și care să mi se potrivească. Totodată, mai simțeam și nevoia de apartenență la un grup, pe care l-am și găsit în PRIME Iași. Am aflat de PRIME din mediul online, iar prima mea întâlnire cu voluntarii a avut loc la PRIMEtale Land. Procesul de recrutare a fost unul lung, plin de informații noi, de creativitate și de emoții. Am participat la un interviu, apoi la un training, alt interviu și în final la workshop. Îmi amintesc că așteptam cu mari emoții ca telefonul să sune și să aud că am trecut mai departe. De când am devenit voluntar cu suflet albastru, am învățat că lucrul în echipă și comunicarea stau la baza oricărui proiect. Am învățat și despre responsabilitate. Când faci parte dintr-o echipă, ajungi să conştientizezi faptul că felul în care îţi îndeplinești task-urile afectează în mod direct munca întregii echipe. Şi cum nu vrei să fii tu cel care trage echipa în jos, ajungi să îţi organizezi mult mai bine timpul și să îţi setezi nişte priorităţi.

Închei prin a spune că povestea PRIME este despre experienţe. Despre efortul pe care îl depui pentru lucruri importante, despre amintirile pe care ţi le faci, despre oamenii pe care îi întâlneşti şi care rămân sau nu în viaţa ta. E despre puterea de a schimba lumea, provocări, realizări și un sentiment profund de împlinire.

Ștefania Bârsan

Reclame