Lipsa curajului nu face bine spiritului întreprinzător!

În fiecare seară, creierul nostru caută cea mai bună strategie pentru a ne trezi dimineața mai devreme. Însă, când vine vorba să o pună în practică, se simte nesigur pe el, iar lenea îl intimidează. Acesta este motivul principal pentru care alegi mereu să dormi 5 minute sau să amâni de pe o zi pe alta lucrurile. Realizezi că e noiembrie. Mirosul de sărbătoare te învăluie și te gândești, în același timp, la faptul că anul trece și nu ai făcut nimic pentru  planurile scrise pe foaia mototolită în seara de Revelion.

Îți faci un ceai și îți amintești că se apropie PR Tea de Iași. Ediția a XVIII-a are ca temă „Start-up your business”. Aceasta ar putea fi șansa ta să prinzi curaj și să descoperi informații și idei, toate acestea pentru a face primii pași spre ceea ce ți-ai propus.

Ajungi la facultate și în timp ce aștepți să înceapă cursul, citești articolul postat pe blog despre evenimentul PR Tea de Iași. Nu e nevoie să fii întrebat despre ce este vorba, că tu deja le citești colegilor despre faptul că George Pascaru va fi speaker-ul acestei ediții. El a venit în echipa Canopy cu un puternic background în project management, dezvoltare campanii de marketing, sociologie, publicistică și voluntariat. Are 12 ani de activitate profesională și pledează pentru marketing online datorită revelației crescute pe care o aduce unui business.

Așadar, George Pascaru a acceptat bucuros să le vorbească tinerilor despre experiența lui. Vă așteptăm pe 7 decembrie, la Librăria Cărturești Palas Mall, ora 16:00, la o discuție de calitate, care îți va da picătura de curaj de care ai nevoie pentru a apăsa butonul de „Start-up”.

PR TEA poster.png

Reclame