Ideea ta poate prinde contur la un ceai!

Când afară plouă și e frig, iar ție nu-ți vine să ieși de sub pătură, cel mai bun remediu este… ai ghicit: un ceai. Nu orice fel de ceai, ci unul de inspirație PR Tea de Iași. Te va scoate din melancolia dimineților friguroase și îți va da energie ca să înfrunți ziua cu zâmbetul pe buze. În plus, te va pregăti și pentru marea întâlnire cu noi ce va avea loc în curând. Pentru început, fierbe o cantitate mare de inspirație, preîncălzește ceașca pentru a nu se răci, pune două pliculețe de creativitate direct în ceașcă, iar apoi adaugă inspirația fierbinte peste cele două pliculețe. După o picătură de entuziasm și o felie de curaj, ceaiul poate fi servit.

Nu degeaba este un ceai de inspirație PR Tea de Iași, căci cele patru ingrediente esențiale vor sta la baza temei de anul acesta din cadrul conferinței mult așteptate. Ediția aceasta este despre ideile tale, ale noastre, ale tuturor. Despre ideile care contează. Un simplu gând poate naște lucruri mărețe. O idee este ca o scânteie ce trebuie transformată într-o stea.

Tema în care va fi învăluită ediția a XVIII-a a proiectului PR Tea de Iași face referire la un subiect din ce în ce mai frecvent abordat și reprezintă un nou trend în materie de PR și publicitate, marketing și alte sfere adiacente: „Start-up your business”. Conferința din cadrul proiectului PR Tea de Iași este un prilej de a ne împărtăși perspectivele. Dacă ai o idee de business, dar nu ştii cum să o dezvolți, vino și vei avea ocazia să cunoști acest lucru. Învață ce presupune un start-up și cum ideile tale inovatoare de business pot prinde rădăcini. Dă aripi creativității tale și vino joi, 7 decembrie, ora 16:00, la Cărturești Palas Mall!

IMG_20171122_162059

Reclame