O echipă de nota 11 pentru o aniversare de 11 ani!

Cu pași repezi se apropie Aniversarea celor 11 ani de activitate ai asociației PRIME Iași și suntem mândri că avem o echipă frumoasă, de-a dreptul de nota 11, care va contura această ediție a proiectului, sub îndrumarea coordonatoarei, Alina. Unsprezece la număr, membrii sunt împărțiți în trei secțiuni.

Precum cafeaua dimineața, nimic nu te binedispune mai mult decât membrii din HR (Resurse Umane). Mereu acolo să-ți ofere o vorbă bună, un zâmbet sau să destindă atmosfera, Iasmina, Narcisa și Dragoș se remarcă prin atitudinea pozitivă, care impulsionează celelalte echipe să dea tot ce e mai bun. Iasmina, deși în aparență timidă, este o fire creativă și amuzantă, dar totodată ambițioasă și pe alocuri perfecționistă. Narcisa este prietenoasă cu toată lumea, sufletistă, iubitoare și dedicată. În sfârșit, Dragoș este o persoană sociabilă, excelând în ale comunicării. Extrovertit și curios, e deschis la tot ce este nou. Cu așa echipă de Resurse Umane, cum să nu fii cu zâmbetul pe buze la fiecare întâlnire?

Secțiunea de PR, care concepe imaginea și textul evenimentului, este alcătuită din Silvia, Mihai, Claudia și Cristina. Creativă și dezinvoltă, Silvia este receptivă la orice nouă idee. Mihai este serios și organizat, un băiat pe care te poți baza în orice moment. Claudia este vorbăreață și creativă, dar ordonată și serioasă în același timp. Cristina este o fire analitică, având o viziune orientată artistic și un simț practic deosebit.

Cum niciun eveniment nu se poate realiza fără o echipă pe Strângere de Fonduri, ar fi cazul să aflăm ceva și despre ei.Cei care nu acceptă „nu” ca un răspuns, sunt Melania, Isabel, Miruna și Iulia. Cine a zis că femeile-sdescurcărețe, a avut dreptate! Melania este persoana care are cunoștințe peste tot. Vede, știe și se folosește de toate resursele pe care le are, este calculată, dedicată și pasionată de succes. Isabel este ambițioasă și are o adevărată putere de convingere, știind cum să motiveze și să obțină ceea ce dorește. Descurcăreața și dezinvoltă, Miruna se poate adapta oricărei situații care survine și trece peste orice obstacol cu un surâs luminându-i întreaga față. Iulia, o fire artistică, pasionată de frumos și estetic, zâmbăreață și ambițioasă, e dornică să se implice trup și suflet.

Toți suntem speciali din diferite motive, însă ceea ce ne aduce împreună este Alina, cea cu zâmbetul mereu pe buze, cea care este întotdeauna lângă noi, cea care ne îndrumă, cu vorbe dulci cum numai un părinte iubitor ar putea.

Cu așa echipă de organizare, nu are cum evenimentul să nu iasă de nota 11+. Așa că așteptăm cu nerăbdare conceperea și punerea în practică a ideilor pentru realizarea unei petreceri aniversare de succes!

FullSizeRender

Reclame