La un ceai cu membrii echipei PR Tea de Iași, ediția a XVIII-a

În fiecare moment al zilei, în orice loc al globului, cineva duce la gură o ceaşcă cu ceai. Acesta este un prilej de relaxare sau ceea ce aduce cu sine o atmosferă caldă, într-o întâlnire cu prietenii. Într-o ceaşcă de ceai se ascund poveşti interesante, care îți deschid orizonturi spre noi începuturi. Ce zici, te-am convins să bei un ceai cu noi? Dacă da, acum ai ocazia să evadezi în Universul nostru, un Univers marca PRIME Iași.

După cum v-am obișnuit deja, de două ori pe an, PR Tea din Iași se face auzit. Iată că a venit și rândul ediției de iarnă din anul 2017, ediția cu numărul XVIII, întrucât echipa noastră pregătește de zori viitoarea întâlnire cu voi. Care voi? Cei care acuși, acuși vor dori să se înscrie pentru întâlnirea noastră cu ceai, cu oamenii faini pe care îi veți cunoaște aici și, bineînțeles, cu informațiile binemeritate care vă vor fi oferite.

Echipa PR Tea de Iași anul acesta este reprezentată atât de boboceii nou intrați în PRIME Iași, cât și de cei mai „vechi” ai asociației. Cred că este momentul să vă facem cunoștință cu cei care vor avea grijă să se întâmple toate acestea.

Experiența ca membru în două ediții consecutive, firea ei dinamică și directă au determinat-o pe Denisa IONICĂ, iubitoare a ceaiului de fructe de pădure, să își asume rolul de coordonator al proiectului pentru a îndruma o echipă de omuleți frumoși.

Cum fiecare echipă de proiect este împărțită pe secțiuni, anul acesta pentru secțiunea de Relații Publice avem cinci mândre fete cu calitățile de rigoare. Simona ANTICI, după cum îi începe și numele, este o fire sensibilă și serioasă, iar ceaiul preferat este cel de fructe de pădure. Gabriela Mădălina CIURLICĂ este, cu siguranță, o gingașă și o glumeață, se pare că împărtășește același gust al ceaiului cu a sa prietenă. Ștefania BÂRSAN este sensibilă și sinceră, preferă combinația de ceai alcătuită din mere, pere și gutui. Mărinimoasă și meticuloasă, Măriuca RUSU este topită după ceaiul negru. Bunăstarea și binevoința de care dă dovadă Bianca Ana NIȚĂ se completează perfect cu aroma de iasomie a ceaiului.

Secțiunea de Resurse Umane este formată din oameni dornici să creeze o atmosferă plăcută de lucru. Claudia Mădălina VATAMANU este comunicativă, caldă și preferă aroma de mentă. Delicată și devotată, Delia ROTARU iubește ceaiul de tei. Diana CHELARU, distractivă și descurcăreață, are o pasiune aparte pentru aromele exotice.

Pentru secțiunea de Strângere de Fonduri am reunit cinci membri, după cum urmează: Andreea Alexandra ADOCHIEI, cu un val de ambiție și amuzament, surprinde cu preferința ei pentru ceaiul de rozmarin. George GAVRILUȚĂ, galant și glumeț de fel, agreează ceaiul cu ghimbir. Alin ANCHIDIN adoră ceaiul de fructe de pădure și s-a dovedit a fi ambițios și activ. Nicoleta MAZANCA, naturală și neliniștită, spune că adoră ceaiul de portocale. Generozitatea și gingășia sunt punctele tari ale Georgianei GROSU, care apreciază ceaiul de fructe de pădure.

Prin urmare, aceasta este echipa care așteaptă nerăbdătoare să te întâlnească. Sperăm că vei dori să faci parte din atmosfera noastră, o atmosferă caldă cu nenumărate arome!

Reclame