TVR Iași, mereu aproape de oameni

Studio regional al televiziunii naționale, TVR Iași reflectă prin ochii jurnaliștilor locali întreaga comunitate ieșeană. Cu știri de actualitate din domenii de interes, postul de televiziune prezintă obiectiv ultimele realități din cele 8 județe ale Moldovei. Mereu cu profesionalism, aceștia ne încântă zilele și prin emisiuni-magazin cu specific educaţional, cultural şi de divertisment.

De când a debutat și până în prezent, postul preferat al ieșenilor a obținut 100 de premii la festivalurile din țară și din străinătate, ceea ce ne arată, din nou, că sunt cei mai buni.

TVR Iaşi ne-a susţinut în numeroase proiecte prin parteneriate media. De această dată, a fost alături de echipa recrutări, ediția a XI-a, prin invitația oferită în cadrul matinalului Regional Cafe. Am spus împreună „Bună dimineața!” și am povestit despre cât de important este voluntariatul pentru dezvoltarea tinerilor ca viitori profesioniști, dar și cât de nerăbdători suntem să ne mărim familia cu noi membri dornici să-și facă studenția mai frumoasă.

Îi mulțumim postului TVR Iași pentru frumoasa colaborare și pentru sprijinul acordat! De asemenea, îi urăm „La mulți ani frumoși de activitate”, deoarece luna aceasta se împlinesc 26 de ani de la înființarea acestuia.

Reclame