Ești pregătit să faci parte din familia PRIME?

Era o seară răcoroasă de joi, că doar e toamnă. Era 5 octombrie, iar Amfiteatrul D3 al Universității era neîncăpător pentru zecile de suflete dornice de a afla despre tainele voluntariatului, implicit despre cele ale asociației PRIME Iași. A fost o seară a emoțiilor, atât pentru membrii echipei, biroul de conducere, cât și pentru boboceii și cei care erau nerăbdători de ceea ce urma să se întâmple. Am fost onorați de prezența unui profesor al specializării noastre, cât și a unui alumnae și foști membri PRIME Iași.

 Sunt fericită pentru cei care au ales să vină, pentru că își dau o șansă pregătirii lor atât personală, cât și profesională. Acum, că s-a realizat Lansarea cu numărul XI a recrutărilor, nu vă rămâne de făcut decât să luați parte la etapele acestui proces. Următorul pas este să completezi formularul de înscriere, dar să îndeplinești și provocarea, menită să ne ajute mai mult în descoperirea calităților tale.

După acest pas, trebuie doar să te pregătești pentru primul interviu din viața ta. Acesta va fI de cunoaștere. Următorii pași sunt formați din participarea la training-ul „Managementul de proiect”, cel de-al doilea interviu și cel din urmă, workshop-ul, unde vei pune în practică tot ce ai învățat de-a lungul recrutării.

Tu ce zici? Ești pregătit să faci parte din familia PRIME Iași? Ești gata să fii ultima piesă din puzzle-ul PRIME?

 

22291281_1840659639291494_5102212682832335762_o

Reclame