Un tărâm de poveste

IMG-20171008-WA0001

Vă amintiți acele timpuri din copilărie când mergeam la bunici, iar aceștia ne spuneau povești în fiecare seară? Cât de mult a visat fiecare dintre noi să fie parte din basm? Cât de mult ne-am dorit ca la final să luăm parte la acea petrecerea ce ținea 3 zile și 3 nopți? Ei bine, la început de octombrie acest vis s-a împlinit. Să vă explicăm cum!
Era chiar 1 octombrie, o duminică dimineața însorită, poate chiar prea însorită pentru acea oră şi pentru fețele omuleților din echipa cu numărul 11 a recrutărilor care încă nu văzuseră cafeaua. Am pornit către locuşorul nostru din parcul „La Balenă” pentru a putea amenaja și pregăti „balul” ce avea să se desfăşoare pe acel tărâm fermecat timp de 3 zile. Eram încărcați cu multă energie pozitivă, dar şi cu multe lucruri. Ne mutam astfel „fortăreața” pentru o scurtă perioadă de timp pe meleaguri străine. După multe ore de trudit, am reuşit să aranjăm locul nostru dintre tei. Eram mai pregătiți ca niciodată să îi întâmpinăm pe bobocei.

Prima zi ne-a bucurat cu mulți studenți dornici să afle cum facultatea pe care o urmăm şi-a pus amprenta asupra noastră, cum PRIME Iași a devenit o familie şi, mai presus de toate, cum ne distrăm. Lansarea revistei PeRspective cu numărul 8 a fost un adevărat succes și a adus în același loc profesori, actuali și foști membri PRIME Iași, dar și studenți la Comunicare și Relații Publice. Diana și Marius, editorii acestui an, împreună cu voluntarii care au contribuit la redactarea textelor, ne-au prezentat ce înseamnă pentru ei #rezist. Emoția momentului a fost și va rămâne de nedescris în cuvinte, dar le vom regăsi mereu în paginile aceleiași reviste.

În cea de-a doua zi am pornit în aventură, alături de echipa cu numărul 10, team ADventure. Aceștia ne-au arătat că, în publicitate, e un must have să fii creativ, dar nu strică nici să fii un bun strateg. Ei au propus activități cu scopul de a ne învăța câte ceva din tainele ascunse ale publicității, am participat la jocuri de cunoaștere și s-a conturat o idee asupra temei din acest an.

Ultima zi a fost plină de cuvinte. Am vorbit, am vorbit şi am tot vorbit despre orice și-au dorit cei mai mici să afle, despre curiozitățile lor și despre fiecare dintre noi, din dorința de cunoaștere. PRIMEtale Land este o poveste fără sfarșit, o poveste pe care membrii PRIME Iași o trăiesc la fiecare început de facultate, o poveste care îți rămâne, în inimile albastre, pe vecie.

Reclame