This is us

IMG-20170919-WA0001

Se spune că studenția este cea mai frumoasă perioadă. Zău că așa este! Și nu pentru că ne-am da în vânt să învățăm zecile de foi predate, ci pentru că pe parcursul acestor ani ne formăm ca și viitori adulți, ne facem prietenii pe viață și amintiri minunate. Râdem mult, ne distrăm, explorăm și învățăm. Învățăm cum să fim mai buni, mai prietenoși, mai înțelepți și mai glumeți.

Dar oare e atât de ușor să facem toate acestea singuri, încă din primul an?

Ei, bine, toată lumea ar spune că nu! Și așa este! Avem tendința de a fi mai retrași, mai timizi și asta doar pentru că nu cunoaștem pe nimeni. De aceea, PRIME Iași își dorește să fie alături de tine, dragă bobocule!

Cum? Prin zâmbete, voie bună, cuvinte frumoase, îmbrățișări și multe proiecte aparte, ce te vor ajuta să te dezvolți.

Dacă în articolul anterior ți-am spus cât de nerăbdătoare este echipa recrutări, ediția (de) 10 plus 1, să te cunoască, să știi că nu am mințit. Așa că ne-am gândit să facem primul pas și să-ți spunem câte ceva despre noi.

Suntem 14 omuleți prietenoși, dornici de noi aventuri alături de tine. Fiecare a pus câte o PIESĂ din creativitatea, veselia, nerăbdarea, entuziasmul și cunoștințele lui, apoi le-am UNIT pentru a crea ceva inedit, de care tu să te bucuri.

Prima dată vei face cunoștință cu PR-istele noastre dragi. Oana, Gabriela, Cezara și Ioana sunt cele care îți spun câte-n lună și-n stele despre tot ce facem, iar Mădălina e cea care îți presară mereu câte-o imagine sau un filmuleț despre ce ar trebui să faci tu.

Pentru ca întâlnirea noastră să fie posibilă, trebuie să le mulțumim celor de pe secțiunea de FR (Strângere de Fonduri), Francesca, Adelina și Cosmin, pe care toată vara i-am văzut cu telefoanele în mână și între întâlnirile cu sponsori, căutând săli sau de-ale gurii.

Știm cât de importantă este o vorbă bună sau o îmbrățișare la momentul potrivit, de aceea fetele de pe HR (Resurse Umane), Alina, Cezara, Claudia, Sorina și Elena, vor avea grijă de buna ta dispoziție. Mereu lângă tine, gata să-ți fie camarade de „drum”. Te avertizăm, nu ai cum să nu le îndrăgești de la prima vedere!

Asemenea unei mame ce își iubește puii, îi îndrumă, îi protejează și îi ajută este și Mălina. Cea care anul acesta și-a asumat rolul de coordonator al proiectului și a avut grijă ca totul să fie perfect, ca tu să ai parte de experiența studenției tale.

Cu rele, dar cu mai multe bune, noi toți am avut o vară memorabilă, în care am pus la un loc PIESELE despre care ți-am menționat mai sus și am creat un PUZZLE minunat, dar ceva ne lipsește. Ce anume? Asta vei descoperi tu cât de curând…

Până atunci, noi abia așteptăm să te întâlnim. Hai, fă-ți curaj și spune-ne câte ceva despre tine!

Reclame