We are back!

Vara s-a terminat, însă noi vă anunțăm cu sinceritate că cele mai intense momente din vacanță se petrec acum. În zilele de septembrie totul pare că se desfășoară în alt ritm, că timpul dă semne că nu mai are răbdare în fața ideilor noastre năstrușnice, iar noi suntem mai pregătiți de treabă ca oricând.

De ce zicem că aceasta este cea mai specială perioadă?

E momentul când toți omuleții noștri revin cu forțe proaspete de prin toate colțurile lumii, și drept vorbind, din America până în Vaslui, noi am reușit să cucerim totul. E momentul când sediul aparent mic, devine „acasă” pentru o lungă perioadă de timp și încăpător pentru zeci de suflete albastre. E despre fiecare râset hazliu, despre fiecare membru în parte și, nu în ultimul rând, despre fiecare proiect.

Începutul unui nou an universitar?

Ei bine, PRIME-ul adoră acest eveniment. Și nu e că ne-ar fi dor de cursuri și seminarii, ci pentru simplu fapt că dăm startul unei noi sesiuni de recrutări, care anul acesta se anunță a fi de 10 plus 1. Echipa proiectului s-a pregătit toată vara pentru sosirea acestui eveniment deoarece ne dorim ca noii albăstrei să aibă parte de una dintre cele mai faine experiențe din studenția lor. Am muncit, am trudit, iar rezultatele cu siguranță vor fi apreciate.

Curioși?

Noi sperăm că da. De aceea, vă anunțăm că ne-am întors cu forțe proaspete, că ne-am încărcat cu multă creativitate, voie bună și mult entuziasm.

Stay tuned!

Reclame