Mulțumim Cărturești Palas Mall

Liniște, gânduri și sentimente din diferite colțuri ale lumii, relaxare și voie bună. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le-am căutat în locul în care să ținem cea de-a XVII-a ediție a PR Tea de Iași. Toate acestea și multe altele, am găsit la Cărturești Palas Mall.

Un loc în care curiozitatea, cunoașterea și arta prind noi forme, în care studenții sunt primiți cu brațele deschise de un personal amabil și săritor, locul ideal pentru a fi noi înșine. În această ediție, arta și marketingul s-au întâlnit și au stat la un ceai, devenind cunoscute celor interesați. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul celor de la Cărturești Palas Mall, cei care s-au transformat într-un real sprijin pe parcursul mai multor etape ale PR Tea de Iași.

Ambientul primitor s-a dovedit a fi cel mai potrivit pentru descoperirea de lucruri noi, pentru dezvoltarea interesului studenților asupra subiectelor discutate. Pentru pasionații Relațiilor Publice și nu numai, informațiile și-au croit drum printre rafturile încărcate cu cărți, CD-uri, jocuri, obiecte dintre cele mai diverse și mai atrăgătoare ochiului, toate dând naștere în final unei lumi a diversității, unei lumi potrivite măcar într-o mică măsură fiecăruia dintre noi.

Ajunși la sfârșitul acestei ediții, le mulțumim celor de la Cărturești Palas Mall pentru tot sprijinul oferit, ajutor fără de care tema adusă în discuție nu ar fi putut prinde contur în această manieră.

Reclame