MULȚUMIM VIVA FM!

Ce cuvinte vă vin în minte când auziți de VIVA FM?

Vă spunem noi la ce ne gândim: profesionalism, actualitate și informații utile. Dacă ești lipsit de inspirație, vrei să asculți o muzică bună și totodată să afli cele mai noi știri, nu ezita să îți setezi radioul pe frecvența 105 FM. Nu ai un radio disponibil? Nu este nicio problemă, VIVA FM este prezent și online. Pe platforma lor găsești o gamă variată de date începând cu evenimentele ce urmează să aibă loc, știri de ultimă oră, emisiuni interesante, recomandări, muzică și bineînțeles radio online.

Așa cum ne-a obișnuit până acum, VIVA fm Iași a contribuit la realizarea tuturor proiectelor noastre inclusiv pentru ultima ediție PR OUTLook, ce a avut loc pe 3 mai în corpul R al „Universității Alexandru Ioan Cuza”. Pe această cale dorim să mulțumim echipei de la VIVA FM pentru o nouă colaborare și pentru că s-au implicat în promovarea evenimentului nostru. „Vintage through modern times” s-a auzit mult mai clar prin prisma radio-ului.

La fel cum te îndeamnă și sloganul lor, „Trăiește-ți muzica!”, te încurajăm și noi să arunci o privire pe site-ul lor aici sau pe pagina de facebook Viva FM Iași.
Le dorim mult succes, cât mai mulți ascultători și sperăm să colaborăm la fel pe viitor!

PRIME-105

Reclame