Mulțumim British Council Iași!

Anul acesta, elementul de noutate oferit celei de-a VII-a ediţii PR OUTLooK a fost adus de colaborarea cu British Council Iaşi. Speakerul a fost Louise Oliver, profesor de limba engleză la British Council Iaşi, din anul 2007. Aceasta a livrat participanţilor noştri, în cadrul conferinţei, informaţii extrem de folositoare şi interesante, care le-au permis studenţilor să afle mult mai multe lucruri noi despre tema Vintage through modern times.


British Council oferă o arie variată de servicii, de la susţinerea cursurilor de limba engleză până la pregătirea pentru examenele Cambridge şi IELTS. De asemenea, susţin şi activităţi din domeniile de artă, educaţie și societate, care ajută la dezvoltarea cunoștințelor și a abilităților în ariile respective a elevilor şi a studenţilor.
Pe lângă faptul că aceştia au făcut posibilă colaborarea cu un speaker britanic, au oferit numeroase premii participanților, precum abonamente la bibliotecă şi teste APTIS.


Le mulţumim mult pe această cale pentru frumoasa colaborare şi pentru tot profesionalismul de care au dat dovadă pe durata întregului proiect!
Pentru mai multe informaţii despre cursurile de limba engleză, examene, cât şi despre alte activităţi intreprinse de aceştia, vă invităm să accesaţi site-ul lor AICI.

PRIME-112

Reclame