PRIMEneața

Suntem educați să spunem mereu oamenilor din jur „O zi frumoasă să ai!”. O fac și eu și tu în fiecare zi… Stau și mă întreb ce înseamnă, de fapt, o zi frumoasă. Cred că numai cadoul de a avea încă o zi trebuie să ne facă fericiți. Înseamnă să te trezești dimineață cu zâmbetul pe față.
Ești norocos că ai încă o zi de consumat și că ai parte de sănătate ca să poți face tot ce ți-ai propus. Înseamnă să privești pe geam la ce se întâmplă în natură, să privești soarele, cerul, păsările. Înseamnă să citești o carte sau o plimbare în parc. Înseamnă să asculți și să fredonezi melodiile preferate. Înseamnă să-ți întrebi părinții: „Ce faci?”. Înseamnă să-ți faci planuri cu prietenii pentru zilele libere. Înseamnă să iei cina cu familia ta și să stați împreună la masă să povestiți cele întâmplate azi. Zâmbesc și îmi dau seamă că de noi ține să avem o zi frumoasă, noi sculptăm o zi din viață noastră, iar uneltele folosite sunt la îndemâna noastră.
Fericirea și frumosul stau în cele mai simple lucruri sau în oamenii dragi. Să ne focusăm pe gândire pozitivă, să ne bucurăm că avem sănătate și că fiecare zi e o bucurie că trăim. O săptămână magică vă doresc!

17857837_1648968305132726_1906434509_n

Reclame