PRIMEneața

E Martie, e Primăvară…. Iar astăzi este luni, e timpul mai mult ca oricând să vă puneți ordine în gânduri și să faceți din această primăvară una care vă învață să fiți mai buni. Bucurați-vă de razele calde ale soarelui care au sosit să vă îmbrățișeze. Apreciați fiecare zi pe care o trăiți. Gândiți-vă la oamenii de lângă voi.

Oamenii sunt esența vieții. Nu uitați de ei, fie că sunt parte din familie, fie că sunt prieteni, amici, colegi sau simpli trecători. Oferiți-le măcar un zâmbet, chiar dacă ați putea face și mai mult de atât, precum să le oferiți din timpul vostru, să le vorbiți, să îi ascultați, să îi îmbrățișați. Acceptați-i pe oameni așa cum sunt ei, fără să îi judecați, pentru că noi toți suntem diferiți. Încercați să îi cunoașteți înainte să aveți o părere, pentru că fiecare om are o poveste, uneori mai fericită, alteori mai tristă, iar acestea ne construiesc ca ființe umane.

Dincolo de agitația continuă în care trăim, avem nevoie de suflete care să ne înconjoare și care să ne facă să ne simțim protejați, apreciați și iubiți. Până la urmă, oamenii sunt cei care contribuie la dezvoltarea noastră!

17125169_1464760696891345_518811191_n

Reclame