Legendary Teambuilding

          În perioada 23 – 26 februarie 2017 s-a desfășurat „LEGENDARY TEAMBUILDING”, la Băile Tușnad, unde am avut parte de o vreme ca în poveste: o iarnă blândă cu ninsoare liniștită și o primăvară însorită. Această ediție a avut o amprentă inedită deoarece a fost prima dată când a trebuit să călătorim cu trenul timp de șapte ore și să poposim în acel minunat oraș pentru trei nopți și patru zile. Experiența din tren a însemnat mai mult decât o simplă deplasare, fiind percepută ca un pretext prin intermediul căruia am cunoscut o părticică din sufletele celor prezenți.

         Odată ajunşi, nu am putut ignora frumuseţea oraşului care părea ca un lăcaş ascuns între munţi. Aglomeraţia citadină dispăruse, iar aerul curat a început să ne învăluiască. Am simţit acest loc ca un portal către meditaţie, relaxare şi conectare cu natura, unde ne-am reîncărcat bateriile pentru perioada plină de proiecte ce avea să urmeze. Pensiunea ne-a aparţinut în totalitate, fapt ce ne-a determinat să dăm frâu liber imaginaţiei. Voia bună a fost la ordinea zilei, singurele dureri care ne-au dat bătăi de cap fiind cele de stomac provocate de râsete.

       Trainerul, Dani Holocan, s-a integrat perfect în mica noastră familie, încă de la început, împărtășindu-și experiențele amuzante și pline de suspans care ne-au adus zâmbete pe chipuri. Stilul lui diferit ne-a captat imediat atenția, iar fiecare sesiune de training a contribuit la conștientizarea problemelor care existau la nivelul echipei. Atmosfera trainingurilor, presărată cu ingredientul creativității, ne-a transpus într-o lume imaginară, unde dialecte, tradiții, zeități și ritualuri au luat naștere. Pe alocuri, competitivitatea lua locul spiritului de echipă. Programul neîncărcat a permis aventurarea membrilor în drumeții, prilej prin intermediul căruia am creat amintiri de neuitat, alături de persoane dragi. Fiind personalități diferite, am ales ori adrenalina, mergând la Lacul Sfânta Ana, ori relaxarea de la piscină. Cei care au vizitat Lacul Sfânta Ana au alunecat în lumea copilăriei, experimentând o călătorie intensă prin mijlocul pădurii, de un kilometru, cu săniile. La piscină, lumea s-a b17091091_1355342387855592_76573644_oălăcit în apa caldă, înconjurată de o priveliște montană.

Au urmat clasicul botez în care participanții s-au confruntat cu necunoscutul și petrecerea tematică intitulată „Zorro”, unde măștile și hainele negre s-au făcut remarcate, atmosfera fiind învăluită de mister. În timpul serilor, ne-am dat seama că persoanele din jurul nostru sunt mai mult decât niște talente din diferite departamente, reușind astfel să ne conectăm la un alt nivel și să aflăm poveștile vieții lor. De asemenea, pe lângă ieșirile de la restaurant, membrii care nu au reușit să îndeplinească provocările din tren, au trebuit să ne încânte cu talentul lor culinar.

         Nici nu clipisem și ultima zi deja bătuse la poartă, sesiunea de feedback punctând impresiile, clipele frumoase petrecute împreună și ce anume trebuie îmbunătățit. Se observau urme de regrete în privirile noastre în momentul îndreptării spre gară, încă o parte din istoria PRIME fiind scrisă. Teambuildingul de la Băile Tușnad poate fi caracterizat drept un carusel emoțional: de la fericire la tristețe, de la calm la nervozitate și de la oboseală la entuziasm, prin intermediul căruia fiecare membru a avut câte ceva de învățat.

Codrin HOARȚĂ