Virtual Reality la PR Tea de Iași, ediția a XVI-a

Ce este atât de special la Virtual Reality și de ce au atât de mult succes?

Indiferent de starea fizică pe care o ai, VR-ul te va ajuta să simți ceea ce poate nu ai simțit sau nu vei simți niciodată. Indiferent de locul în care te afli, VR-ul te va teleporta oriunde. Indiferent de starea emoțională, VR-ul te va face să uiți de toate cele ce te înconjoară.

Cu alte cuvinte, virtual reality se referă la ambianțe artificiale create pe calculator care oferă o simulare a realității atât de reușită, încât utilizatorul poate căpăta impresia de prezență fizică aproape reală, atât în anumite locuri reale, cât și în locuri imaginare.

Ești amator de senzații care te fac să simți viața la maxim? Atunci Virtual Reality este ceea ce ai nevoie. Experiență, adrenalină, senzații tari, fericire – sunt doar câteva dintre cuvintele care definesc Virtual Reality. Nu mai trebuie să călătorești mii de kilometri pentru a trăi experiențe de neuitat. Standurile de la Palas Mall și Iulius Mall te așteaptă cu activități perfecte pentru fiecare dintre noi.

Participanții de la PR Tea, ediția a XVI-a au putut experimenta clipe memorabile datorită voucherelor oferite de cei de la Virtual Reality România și, cu această ocazie, dorim sp le mulțumim pentru deschiderea cu care am colaborat. Beneficiarii au putut realiza faptul că VR-ul poate fi un răspuns de mult căutat, fie că îți dorești să ieși din monotonia de zi cu zi, fie că vrei o altfel de întâlnire sau simți nevoia de a te distra împreună cu prietenii.

Unde va ajunge tehnologia și ce vom reuși să mai facem? Nu știm. Ce știm, însă, este că ar trebui să ajungi pe la standurile celor de la Virtual Reality și să încerci și tu.

img_2460a

Reclame