PRIMEneața

Tic-Tac, Tic-Tac… se spune că timpul „trece”, iar astfel devenim animați de noțiunea sa. De multe ori e greu să păstrezi un echilibru în viață. Ne lăsăm conduși de rutina zilnică. Dar cum ar fi dacă am aprecia mai mult fiecare moment alături de cei dragi?

Cum ar fi dacă am aprecia fiecare gest, fiecare vorbă frumoasă primită din partea unui prieten? Dar, până la urmă, cum ar fi dacă am face și noi gesturi frumoase pentru cei din jur? Sau poate doar un simplu: „Bună dimineața! Să ai o zi minunată!” le va readuce zâmbetul pe buze. Ce-ar fi să fim noi înșine? Acele persoane care văd schimbarea în jur prin prisma lor. Să lăsăm trecutul în urmă, să acceptăm ce a fost, să ne iertăm și să privim cu încredere spre viitor.

Cred că cea mai bună opțiune este să trăim în prezent. Să ne asumăm riscuri, chiar dacă nu suntem siguri. În fapt, viața este o luptă continuă și, ca în orice război, cei mai buni câștigă. Nu trebuie să ne dăm bătuți. Niciodată nu știi ce îți poate oferi ziua de mâine. Important este să perseverezi, să muncești pentru ceea ce îți dorești cu adevărat și să nu uiți de visul tău! Acel vis care îți face inima să îți bată din ce în ce mai tare.

Doar făcând ceea ce iubești vei avea rezultate și mulțumire. Așa că, nu mai aștepta, adu-ți aminte: timpul trece!

16731076_701261426717045_24282307_n

Reclame