New Power Gym la PR Tea de Iași

Cum tocmai s-a încheiat perioada sărbătorilor, este de așteptat ca oamenii să fie îngrijorați de faptul că au acumulat kilograme în plus de la multitudinea de gustări pe care le-au savurat de Crăciun sau Revelion. Dacă ești în căutarea unui loc potrivit pentru a reintra în formă și pentru a-ți tonifia corpul, îți recomandăm New Power Gym.

Aceasta este una dintre cele mai cunoscute și performante săli de fitness și bodybuilding din Iași. Sala deține aparatură modernă pentru toate tipurile de exerciții, ambientul este plăcut și te încarci de energie pozitivă, personalul este unul calificat, care dă dovadă de profesionalism și îți stă mereu la dispoziție pentru orice ai nevoie. Poți beneficia de oferte avantajoase și accesibile cu reducere pentru elevi și studenți la fitness, aerobic și banda de alergat.

Pe lângă acestea, sala are și oferte pentru abonamente integrale. Dacă dorești un strop de distracție și multă energie ca să scapi de kilogramele în plus îți poți face abonament la Kangoo Jumps. Dacă, în schimb, simți nevoia unor momente de relaxare, sauna sau masajul sunt ceea ce ai nevoie. Indiferent de opțiunea aleasă la abonamente, New Power Gym poate fi pe gustul tău.

În cadrul proiectului PR Tea de Iași ce a avut loc pe data de 8 decembrie, cei de la New Power Gym s-au gândit la studenții noștri, oferindu-le 5 vouchere în valoare de 135 de lei prin intermediul cărora să beneficieze de serviciile lor. Cu această ocazie, le mulțumim pentru contribuția și ajutorul pe care ni l-au acordat la realizarea acestei ediții și le dorim mult spor în continuare și la cât mai multe astfel de colaborări frumoase!

img_2475a

Reclame