PRIMEneața

Bună dimineața, oameni dragi!

Vremea de afară nu ține cu noi, dar chiar din această cauză propun să ne trezim mai veseli, mai determinați și încrezători în forțele proprii. Asemenea unui fulg de zăpadă care își duce călătoria la bun sfârșit, așa și noi trebuie să încercăm să ne facem propriul drum în viață.

E un nou an, fiecare moment e ocazia perfectă pentru a începe călătoria spre a obține ceea ce ne dorim. Poate că până acum v-a fost frică sau ați tot așteptat acel context ideal pentru a vă porni. Ei bine, începeți de azi, cu pași mici, nu vă grăbiți! Ceea ce acum vă pare un câștig neînsemnat, chiar banal sau nici măcar o reușită în sine, peste un timp va fi ceva mult mai important. Fiți voi înșivă, bucurați-vă de lucrurile mărunte, de la cafeaua caldă de dimineață, până la zâmbetul persoanei care trece pe lângă voi pe stradă. Faceți-vă curaj să ieșiți din zona voastră de confort, faceți-vă curaj să evoluați, să reușiți, dar să și greșiți! Nu vă lăsați descurajați de un deal mai abrupt în călătoria voastră. Respirați adânc și mergeți înainte!

E luni, ne întoarcem din vacanță și ne pregătim de o nouă săptămână. Zâmbiți, râdeți și bucurați-vă de fiecare clipă! O dimineață frumoasă tuturor!

Elena LUPU

109fb407e1c5139a55f08bcc9fcb89b9

Reclame