Un teambuilding, trei zile și „câteva” amintiri

Aflată încă sub impactul reuşitei proiectului team ADventure, echipa PRIME Iaşi se pregătea vineri, 25 noiembrie, să onoreze şi ultima parte a recrutărilor: să petreacă trei zile într-un teambuilding inedit pentru această perioadă. Fiind o noutate a proiectului ultim amintit (teambuilding-ul tradiţional desfăşurându-se în luna februarie), s-a urmărit integrarea mai rapidă a membrilor noi. Toate acestea aveau să se întâmple la cabana din Tabăra Oglinzi de la poalele Cetăţii Neamţului.

p_20161125_151049

Acolo ne aştepta o toamna târzie, un peisaj încă viu şi colorat şi multe momente ce trebuiau transformate în amintiri notabile. După un început timid în care s-au desfăşurat diferite activităţi de cunoaştere, lumea încerca să se acomodeze şi să între în ritm, a urmat botezul pregătit bobocilor de mai marii din anii 2 şi 3. Seara de vineri a însemnat începutul propriu-zis al acestei escapade. În jurul unui foc de tabără imens, tinerii PRIMEiști cântă în cor, dansează şi se joacă amintindu-şi de vremurile dulci ale copilăriei. După acest moment aproape ritualic, a urmat clasica petrecere în care dansul şi voia bună au întregit o primă zi frumoasă.                                                                                                                p_20161125_213759

A doua zi a fost una densă, cu multe activităţi, în care utilul şi plăcutul şi-au dat mâna şi s-au transformat într-o sesiune de training interactivă, amuzantă şi productivă, cu rolul de a apropia şi închega mai bine echipa.

                   p_20161126_115316

Punctul culminant al zilei a fost atunci când membrii, în echipe de câte trei, trebuiau să creeze un moment artistic şi să-şi etaleze talentul actoricesc. Acesta din urmă nu s-a lăsat deloc aşteptat, iar echipele au creat un adevărat spectacol, care cu siguranţă va rămâne în paginile de istorie ale PRIME Iaşi. A urmat apoi mult aşteptata petrecere care a tras cortina peste ziua de sâmbătă.

 Ultima zi a fost cea mai scurtă: a început cu micul dejun şi o sesiune de feedback, după care paşii noştri s-au îndreptat timizi şi cu regret către gara în care trenul ne aştepta cu tot cu amintirile şi momentele de la cabană.

p_20161127_093133

Vlad GAFENCU

Reclame