Ce aromă te convinge să vii?

Ultima dată când ți-am spus despre evenimentul PR Tea de pe 8 decembrie, ți-am oferit toate detaliile pentru a nu lipsi: ți-am spus despre locația noastră și despre atmosfera călduroasă în care ne dăm întâlnire, ți-am spus despre Mădălina Marica, speakerul acestei ediții, astfel încât să îți trezim curiozitatea. Ți-am spus și despre tema în jurul căreia se învârte totul anul acesta: native advertising.

Pentru a fi siguri că ți-ai notat în dreptul zilei de 8 decembrie un ceainic de voie bună, inspirație și mirosuri îmbietoare, am încropit câteva arome originale pe care le vei putea testa joi.

  1. Creativi-tea

Știm că în ultima vreme ai adunat câteva idei, pe care nu ai avut răgazul să le pui în aplicare. Ei bine, noi îți oferim și timpul și locul! Ba mai mult, sperăm că te vom motiva să fii cea mai bună variantă a ta, alături de alți câțiva participanți și să le îmbini pentru cel mai inovativ rezultat.

  1. Beau-tea

Noi ți-am prezentat-o și, cel mai probabil, ai căutat numele ei și pe Facebook. Mădălina Marica va fi acolo! Nu ai cum să o ratezi, pentru că ea abia așteaptă să îți spună din frumoasa ei călătorie în ale publicității. Bine, dacă nu ai căutat-o pe Facebook, poți să o faci acum. Da, știm. Și nouă ne place de ea!

  1. Positivi-tea

Promitem, pe cuvântul nostru de voluntar PRIME Iași, că vei da doar de voie bună. E foarte posibil să te molipsești de la echipa noastră care va fi, ca de obicei, cu zâmbetul pe buze și inima plină de bună dispoziție, să îți meargă bine toată săptămâna.

  1. Sereni-tea

Atâtea cărți, câți oameni. Câte o cană potrivită pentru fiecare persoană importantă din viața ta: aia cu flori pentru mama, cea cu Star Wars pentru vecinul de la 8 și, bineînțeles, aia cu „always right” pentru prietena ta. Pentru fiecare moment, câte un plic special de ceai. Pentru fiecare călătorie, o carte potrivită de luat la drum. Dacă nu vii să cumperi, la Cărturești sigur vei rămâne să bei un ceai, pentru că e locul în care îți poți liniști gândurile.

  1. Tea-mmm

Dacă te-am făcut curios cu privire la echipa de organizare și vrei să te împrietenești cu oricare din noi, atunci it’s a date!

  1. Serendipy-tea

Indiferent că ești în căutare de nou, prieteni, informații sau dacă curiozitatea e cea care face primus pas, te vei convinge că vei petrece câteva ore într-un mod folositor dezvoltării tale profesionale și personale.

  1. Hones-tea

Noi îți dăruim ceai, nu gogoși! Cu alte cuvinte, tot ceea ce vei afla de la speakerul nostru, reprezintă o informație valoroasă pentru tine, oferită cu sinceritate și devotament, pentru că vrem ca momentul de relaxare să fie și productiv.

  1. Tranquilli-tea

Pregătim o atmosferă călduroasă și potrivită, ca tu să te poți simți cât mai bine. În arome și miros de ceai cu flori și fructe uscate, sperăm că vei sta cât mai confortabil, ca toată atenția să îți fie îndreptată spre invitatul nostru.

  1. Tea-addict

De două lucruri sperăm să devii mai interesat: aromele de creativitate și ceai. So.. are you in? Completează formularul de înscriere și pregătește-te pentru o după-amiază cel puțin memorabilă!

notebook

Reclame