Iarnă și ceai cu infuzie de PRIME

Se ia un pliculeț de inspirație, pe care îl punem în cana preferată. Se adaugă 14 doze din voluntarii cu minți jucăușe ai PRIME Iași și voie bună până la refuz, după care se lasă la infuzat până pe 8 decembrie. E important ca pliculețul de inspirație să fie verificat cât mai des și agitat la un interval scurt de timp, pentru a ne asigura că nu rămâne nicio aromă nefolosită. Dar nu vă faceți griji! Echipa de organizare a ediției PR Tea cu numărul XVI a descoperit deja această rețetă a ceaiului perfect și o urmează îndeaproape.

Printre arome de clementine, biscuiți și ciocolată care ne trimit deja cu gândul la iarnă, fiecare omuleț și-a fixat obiectivele și pașii necesari pentru atingerea acestora. Bineînțeles, scopul final este de a aduna studenții pasionați de Comunicare, Relații Publice și Publicitate pentru o după-amiază în Cărturești și de a le oferi ocazia să cunoască un specialist în domeniu.

Știm că imaginile exprimă deseori mai mult decât ar face-o cuvintele, dar fiindcă e dificil să ne cunoști pe toți dintr-o fotografie, ne-am gândit să te invităm printre noi și să savurezi o porție din această băutură caldă pe care o preparăm.15007955_699314253564938_320678572_o

Prima dată, ți-i prezint pe cei mai pragmatici oameni ai echipei: Cosmin, Andreea, Claudia, Roxana și Denisa. Ei fac parte din secțiunea de strângere de fonduri, motiv pentru care deseori îi vei vedea bându-și ceaiul pe fugă, cu ochii în telefon, trimițând mail-uri sau răspunzând la apeluri.

Mereu în mijlocul omuleților, îi vei vedea pe Oxana, Ciprian și Elena, care formează secțiunea de resurse umane. Aceștia urmează un întreg ritual de servire a ceaiului: mereu cu zâmbetul pe buze, administrând și celorlalți din bucuriile lor. De asemenea, ei știu când unul dintre ceilalți membri are nevoie de un sfat sau o vorbă bună și, dacă îi rogi frumos, s-ar putea să primești chiar tu o îmbrățișare!

Cât despre fetele din secțiunea de promovare, pot să îți spun că le vei vedea ba savurând fiecare picătură, ba terminând totul din două guri. Elementul care le unește pe Gabriela, Ioana, Damaris, Diana și Raluca este faptul că sunt mereu cu capul printre norișori colorați și cu gândul în altă parte. De asemenea, poți fi sigur că atunci când vor lăsa cana din mână, vor avea cu siguranță o nouă idee drăguță de pus în practică.

Printre toți acești oameni frumoși, în rolul mamei care e atentă ca ceaiul să aibă temperatura perfectă și să conțină cantitatea optimă de PR atunci când va fi servit, o vei descoperi pe Diana Armanu. Pare firavă și timidă, dar nu lasă să-i scape nimic din vedere!

Acum că ne știi pe noi, tu cum alegi să îți bei ceaiul? Te așteptăm la Cărturești pe data de 8 decembrie pentru a descoperi împreună o nouă aromă evidentă de PRIME Iași.

Reclame