PRIMEneaţa

Bună dimineața, dragi albăstrei și cititori ai blogului nostru!

Timpul a trecut ca fulgerul şi weekendul a luat sfârșit, dar, din fericire, ne așteaptă o săptămână cel puțin perfectă. Așadar, să începem cu un gând pozitiv: mai sunt 42 de zile până la Crăciun! Fiecare zi din săptămână e dificilă. Te trezești dimineață, posomorât, cu gândul că trebuie să ajungi la școală, facultate sau serviciu. Luni, în special, totul pare că e o povară. Mintea ta încă e în weekend și refuză să accepte crudul adevăr. Sfatul meu: get up! Totul este temporar, la fel și starea ta precară de luni.

15045598_654869238022931_303731731_n

Ascultă puțină muzică, citește câteva pagini dintr-o carte și gândește-te la lucrurile pozitive din viața ta. Daca te lași pradă tristeții, cu greu vei reuși să evadezi. Mereu te aşteaptă ceva bun, trebuie doar să priveşti lucrurile din perspective diferite. Niciodată să nu lași monotonia să te cuprindă. Viața e prea scurtă pentru a fi trist. Fii inspirat! Ignoră în mod constant restricțiile impuse de restul. Axează-te pe ceea ce te face fericit. Utilizează creativitatea în favoarea ta!

Nimic nu este bătut în cuie. Totul poate fi schimbat! La fel și gândurile tale despre inceputul saptămanii. Fii pozitiv! Totul este posibil, inclusiv o zi de luni fericită! 🙂

Reclame