PRIMEtale Land și cafeaua cea de toate zilele

Circulă printre studenți un fel de regulă nescrisă: tuturor ne place cafeaua. Indiferent că e simplă sau cu lapte, espresso, cappuccino sau latte machiato, iubim cafeaua în orice formă și uneori ne place să o considerăm vitală.

Ne-am dorit ca PRIMEtale Land să se întipărească în mințile participanților și prin aroma de cafea ce le-a însuflețit fiecare zi petrecută La Balenă, iar rolul zânei bune în acest context (știți și voi că orice basm are o zână bună) a fost preluat de către cei de la The Paper Cup. Aceștia ne-au răsfățat pe parcursul celor trei zile cu cafea proaspată, macinată pe loc, oferită la pachet cu un zâmbet.

The Paper Cup oferă mai mult decât clasica coffee2go. Dacă le vei face o vizită pe strada Toma Cozma, nr. 5 (lângă Facultatea de Educație Fizică), vei putea alege între cafea, ceai, smothie, fresh sau suc. În plus, îi vei găsi acolo chiar și în zilele „nefaste” în care ai cursuri de la ora 8:00. 🙂

Noi le mulțumim pentru suportul acordat la construirea unui tărâm de poveste memorabil pentru toți cei care i-au călcat pragul. Voi puteți, dacă nu ați făcut-o încă, să aruncați o privire pe pagina de Facebook a acestora și, în una din pauzele dintre cursuri, puteți chiar să-i vizitați. Vă vor întâmpina cu drag.

logo-paper-cup

Reclame