Hotel Coral la PRIMEtale Land 2016

Dacă ai participat la PRIMEtale Land, știi cu siguranță ce repede au trecut cele trei zile. Dar te-ai gândit cât de multă pregătire a fost în spatele tuturor activităților de La Balena?

Ei bine, noi am început încă din luna iunie: ne-am pus mințile la brainstorming și am planificat cum va arăta fiecare zi în tărâmul nostru de poveste, am pregătit în detaliu fiecare joculeț și activitate. Dar nimic din toate acestea nu ar fi fost realizabile fără sprijinul sponsorilor noștri! Astfel, mulțumim și Hotelului Coral.

Situat vizavi de Metro, Hotel/Restaurant Coral reprezintă locul potrivit pentru petreceri de tot felul, de la nunți la botezuri și chiar evenimente corporate. Principalele cuvinte care definesc atât serviciile hoteliere cât și cele ale restaurantului sunt „calitate”, „profesionalism” și „rafinament”. Poți arunca o privire pe site dacă nu te-ai lăsat convins din cuvinte.

Noi vă mulțumim pentru ajutorul pe care ni l-ați oferit la crearea PRIMEtale Land și sperăm că vom mai avea parte de colaborări frumoase împreună.

hotelcoral1.jpg

Reclame