Are you stuck on this level?

Decizia cea mai importantă ai făcut-o deja: ai intrat în joc. Pentru a obține însă cel mai bun scor va trebui să fii foarte atent la cei șase monstruleți, care semnifică, de fapt, etapele pe care va trebui să le parcurgi în acest joc al recrutărilor pe care l-am pregătit pentru tine. De aceea, îți oferim indicații noi, necesare pentru a putea parcurge această aventură care te va transforma, treptat, într-un adevărat PRIMEist.

Dacă primul nivel a fost, mai degrabă, o introducere din care ai aflat ce înseamnă PRIME Iași și care sunt oamenii pe care această asociație se bazează, a venit rândul tău să te prezinți. Accesând acest formular de înscriere, îți poți customiza profilul astfel încât acesta să-ți reflecte personalitatea, abilitățile, dar și interesele personale. Și, pentru că trebuie să fii un adevărat luptător cu spiritul creativ, te mai punem la o mică încercare înainte de a captura următorul monstruleț: va trebui să ne prezinți șase etape principale și definitorii care au contribuit la dezvoltarea ta. Ține de tine dacă aceasta va fi în format text, vizual (prin programe de editare pe calculator cum ar fi Adobe Photoshop sau Corel Draw) sau video – noi așteptăm răspunsul tău la provocare, împreună cu o poză tip buletin, pe adresa de e-mail recrutari10@gmail.com.

Nu uita, însă, că aceste misiuni sunt contra-timp și că le poți îndeplini doar până pe 14 octombrie. Adună-ți toate resursele, creează-ți un profil convingător și parcurge optimist următoarea etapă a jocului.

Are you still feeling stuck on this level or is it something unclear to you? Follow us on Facebook and Instagram for more tips&tricks.

Online2.jpg

Reclame