Pornim în aventura recrutărilor

Dacă toamna și-a făcut deja simțită prezența încărcând aleile cu frunze colorate și întreg orașul de studenți cu poftă de viață, a venit momentul ca voluntarii PRIME Iași să dea startul unei ediții de 10 a recrutărilor. Și, fiindcă pe noi toamna aceasta ne-a dus cu gândul la joacă, te invităm să iei locul micului nostru Pac-Man și să parcurgi labirintul recrutărilor! Fiecare pas pe care îl vei face, fiecare nivel al jocului nostru pe care îl vei depăși îți setează noi limite, noi așteptări și, totodată, îți testează puterea de a persevera, de a lupta, indiferent de ceea ce se întâmplă. Trebuie să știi că nivelurile pe care le treci sunt reprezentate de „monstruleți”, iar tu trebuie să îți însușești toate capacitățile necesare ca să termini cu brio procesul de recrutare.

Știi și tu, începutul e mereu ușor: vom trasa împreună linia de pornire încă din primele zile de facultate, pășind în universul magic pe care voluntarii noștri l-au pus la cale pentru cei captivați, mai mult sau mai puțin, de mrejele publicității, ale comunicării sau relațiilor publice. Prima „captură” o vei putea face pe data de 6 octombrie, atunci când vom transforma Sala de conferințe a Casei de Cultură a Studenților într-un mini-univers PRIME: departamente, proiecte, oameni, îmbrățișări, zâmbete. Această etapă are rolul de a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a spune răspicat: „Eu intru în joc și voi fi cel mai bun”. De asemenea, ai posibilitatea de a pune întrebări, de a îți face noi parteneri de aventură și de a căuta puncte de sprijin care să îți asigure echilibrul până la final. Din acest punct, începe cu adevărat misiunea ta: ai la dispoziție o săptămână pentru a completa formularul de înscriere și pentru a îndeplini provocarea propusă.

Imediat, vei putea privi încrezător către următorul „monstruleț”, care semnifică următorul pas din labirint: primul interviu la care vei participa în cadrul recrutărilor. Ritmul va deveni din ce în ce mai alert, astfel încât vei vedea că nici măcar noi nu vom realiza ce repede am ajuns la trainingul organizat pentru studenții candidați, la al doilea interviu sau la workshop-ul care încheie întreg procesul de recrutări. Vei ajunge în celălalt capăt al labirintului, vei privi în urmă și vei constata că, de fapt, acest sfârșit de joc este prima ușă pe care ai deschis-o pentru tine și pentru dezvoltarea ta profesională.

Totuși, aventura noastră mai presupune un pas la final. Imediat după ce vei deveni membru activ al asociației, îți faci bagajele și… ne vedem în teambuilding, unde vom crea legăturile necesare unei echipe de 10 și vom sărbători așa cum se cuvine viitorii #humansofPRIME!

P.S. Te poți întreba de ce l-am ales pe Pac-Man ca personaj al aventurii noastre. Adevărul este că nu am făcut-o cu un motiv anume: vrem doar să evidențiem că în PRIME Iași ne păstrăm aceeași dedicare pe care o aveam atunci când eram mici și am fi dat totul pentru un joc. Tu, însă, îți poți imagina (și chiar te încurajăm să o faci!) orice alt joc al cărui premiu să fie spiritul pe care PRIME îl oferă celor care îi calcă pragul.

Îți recomandăm să stai geană pe noutățile pe care le pregătim pentru pagina de Facebook și pentru contul de Instagram!

Afis-A3-Final.jpg

Reclame