Oferte de job EDUCATIVA

Grupul EDUCATIVA își mărește echipa! Astfel, îți prezentăm două oportunități de angajare: prezentator EDMUNDO și coordonator regional în cadrul grupului EDUCATIVA.

Dacă ai abilități foarte bune de public speaking și îți place să călătorești, atunci aruncă un ochi peste job-ul de prezentator EDMUNDO! Este foarte posibil să fii exact persoana potrivită! Postul este disponibil pentru persoanele din zona Moldovei (de preferat să aibă domiciul în Iași) și din zona Transilvaniei (de preferat să aibă domiciliul în Cluj-Napoca). Citește mai multe detalii aici.

Dacă îți place să organizezi evenimente, ai și experiență de coordonare a unei echipei și îți place să călătorești, atunci află mai multe aici despre postul de coordonator regional, disponibil pentru zona Munteniei (domiciliu în București).

Care este concluzia? Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă tânără, să călătorești și să înveți din experiențe noi, echipa EDUCATIVA este cea care ți se potrivește! Ție care ofertă de job îți surâde cel mai tare?Untitled

Anunțuri