PR Ice Tea cu numărul XV la Bistrothèque

Anul acesta proiectul PR Tea de Iași a ajuns la cea de-a XV-a ediție, tema aleasă fiind „Maniperseduction’’. Tainele acestei ediții ne-au fost prezentate de către Gabriel Brănescu, autorul cărții „Dă-mi banii tăi”.

PR Tea de Iași a adus anul acesta un aer răcoritor și fresh. Ice tea-ul a fost numai bun pentru această perioadă, însă locația a fost plusul ediției.

Toți ne dorim să petrecem câteva ore relaxante în compania celor dragi la un ceai și o gustare. Bistrothèque este locul ideal pentru astfel de momente, atmosfera liniștitoare fiind oferită și de muzica bună și de ospătarii ce îți servesc comanda cu zâmbetul pe buze.

Având un meniu ales cu grijă, la Bistrothèque poți da start zilei cu un mic dejun copios și sănătos, alături de o cafea cu un gust puternic sau poți sfârși o zi plină cu o cină și un pahar de vin pe măsură.

Nu în ultimul rând, la Bistrothèque zilele de sămbătă sunt cu totul speciale, fiind organizate seri interactive cu tematică diferită.

Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a acestora și pentru a te convinge, trebuie să mergi personal la cafeneaua situată la parter Moldova Business Center, fosta Cafepedia.

1-7.jpg

Reclame