PLEIADA la PR Tea de Iași, ediția a XV-a

Întâlnirea informală dintre speakerul evenimentului, Gabriel Brănescu, autorul cărții „Dă-mi banii tăi’’,  și studenții prezenți în cadrul PR Tea de Iași, ediția a XV-a a fost una de excepție. Tema aleasă, locația, muzica și oamenii au făcut ca evenimentul să se desfășoare într-o atmosferă plăcută cu arome de ceai și voie bună.

Manipularea, persuasiunea și seducția s-au regăsit în textele publicitare și copywriting, alături de ideile frumoase spuse de către invitații noștri, care ne surprind de fiecare dată. Toate acestea au dus la crearea unei noi ediții de succes, marca PRIME Iași.

Gazda speakerului acestei ediții PR Tea de Iași, PLEIADA Boutique Hotel, a fost alături de noi și ne-a oferit ceea ce numesc ei ’’Bussines by nature’’ – confortul, luxul și ospitalitatea standardului său de 5 stele pentru invitatul nostru. Amplasat la doar câteva minute de centrul orașului, hotelul este un loc ideal pentru turiști, familii, cât și călătorii de afaceri. Echipa PLEIADA îți va oferi momente de neuitat, lăsându-te să te bucuri de tot ceea ce te înconjoară: spa, restaurant și evenimente, precum și servicii speciale UP2You, despre care puteți afla chiar de la ei pe www.hotelpleiada.ro.

Mulțumim, PLEIADA Boutique Hotel, pentru că ai fost alături de noi!

1-8

Reclame